Libnet.ro
UNICEF

19:00

Betano lanseaza cotele pentru ultima etapa din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Betano lanseaza cotele pentru ultima etapa din Liga 1

Casa de pariuri onlineBetano. coma afisat deja pe site cotele la pariuri sportive pentru ultima etapa ale actualului sezon din Liga 1. Viitorul, Steaua si Dinamo au toate trei sanse pentru titlu si nevoie de victorii in ultima etapa. continuă pe Online Sport

FCSB a castigat la Giurgiu, cu Astra, iar titlul se va decide in ultima etapa

FCSB a invins Astra Giurgiu cu scorul 1-0, intr-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Titlul se va decide sambata, in ultima etapa, precizeaza Agerpres. Pentru.

CSM Bucuresti, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin: Campioana Romaniei a fost invinsa de Vardar Skopje

Veste trista pentru iubitorii sportului din Romania! CSM Bucuresti a fost eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin dupa ce a pierdut meciul disputat sambata noapte in Final Four de la.

Liga I Astra - FCSB 0-1/ Titlul se decide in ultima etapa intre Viitorul, FCSB si Dinamo/ Trupa lui Hagi, campioana daca invinge Clujul

Formatia FCSB a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii I, si, inaintea rundei care va decide campioana, este lider in clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul, dar echipa lui Hagi are avantajul meciurilor directe. Si a treia clasata, Dinamo, are sanse la titlu, diferenta dintre aceasta si primele formatii din ierarhie fiind de doua puncte.

Scor final la Astra-Steaua. Titlul se decide in ultima etapa

FCSB a invins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 1-0), luni seara, in deplasare, intr-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal, iar titlul se va decide sambata, in.

Becali solicita excluderea Craiovei din Liga 1: Trebuie penalizati

Gigi Becali a reactionat virulent dupa ce Craiova a menajat mai multi dintre titulari la meciul de campionat cu Viitorul, pierdut in cele din urma cu 1-0, rezultat care apropie titlul de echipa lui Gheorghe Hagi.

Probleme pentru administratia locala din Eforie! Mai multe faleze se prabusesc

Administratia locala din Eforie informeaza ca precipitatiile insemnate din ultima perioada au facut ca procesul deeroziune si alunecare a falezelor din Eforie Nord si Sud sa reinceapa si sa se.

Miscarea politica a lui Macron, En marche!, va fi redenumita La Republique en marche pentru alegerile parlamentare din iunie

Emmanuel Macron va demisiona de la conducerea miscarii politice pe care a infiintat-o, En marche!, care isi va schimba numele in La Republique en marche pentru alegerile parlamentare care vor avea loc in luna iunie in Franta, scrie Le Figaro.

Autoritatea pentru siguranta aviatiei din UE propune reguli pentru dronele de dimensiuni mici

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) a propus reguli pentru operarea dronelor de mici dimensiuni, care includ obligativitatea unei tehnologii de geo-protectie care sa le impiedice sa intre in zone interzise si o lista cu ceea ce utilizatorul are sau nu voie sa faca cu ele, inclusa in ambalaj, transmite Reuters.

Autoritatea pentru siguranta aviatiei din UE propune reguli pentru dronele de dimensiuni mici

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Aviatiei EASA) a propus reguli pentru operarea dronelor de mici dimensiuni, care includ obligativitatea unei tehnologii de geo-protectie care sa le impiedice sa intre in zone interzise si o lista cu ceea ce.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )