Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bilantul atacului armat dintr-un mall din SUA: trei morti si doi raniti

Adevărul Adevărul,
Bilantul atacului armat dintr-un mall din SUA: trei morti si doi raniti

Trei femei au fost ucise, iar un barbat a fost grav ranit la un centru comercial din Burlington, in statul Washington, a anuntat politia, revizuind un bilant initial de patru morti, relateaza BBC News. continuă pe Adevărul

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

Cinci morti, in urma unui atac armat intr-un mall din statul american Washington

Bilantul atacului armat de la mallul din Burlington a ajuns la cinci, dupa ce barbatul grav ranit in atac, si care a fost transportat de urgenta la un spital din Seattle, a decedat.

Atac armat asupra ambasadei Israelului din Ankara: O persoana a fost ucisa (VIDEO)

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat asupra ambasadei Israelului din Ankara, Turcia, conform unei publicatii turce. Doua persoane au incercat sa patrunda in cladirea institutiei in.

China ridica embargoul pentru carnea de vita provenita din SUA

China a ridicat, astazi, un embargou pe care l-a impus in 2003 pentru importurile de carnea de vita provenita din SUA, permitand astfel accesul crescatorilor americani pe o piata unde consumul de carne de vita este in crestere rapida, transmite AFP.

20 de ani de inchisoare pentru un tanar din SUA, dupa ce a oferit informatii gruparii Stat Islamic

Un tribunal din Statele Unite a dat o sentinta de 20 de ani de inchisoare unui tanar de 21 de ani din Kosovo, dupa ce el oferit gruparii Stat Islamic informatii despre aproximativ 1350 de militari si oficiali americani.

Scrisoare catre Obama. Un copil de sase ani din SUA s-a oferit sa-l primeasca la el acasa de Omran, baietelul sirian care a devenit simbolul tragediei din Siria (VIDEO)

Un baietel de sase ani din Statele Unite a dat o lectie de generozitate si dragoste intregii lumi. Alex i-a trimis o scrisoare presedintelui Barack Obama, in care s-a oferit sa il primeasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )