Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bill Clinton nu si-a cerut scuze personal fata de Monica Lewinsky nici la 10 ani dupa scandal

Hotnews Hotnews,
 Bill Clinton nu si-a cerut scuze personal fata de Monica Lewinsky nici la 10 ani dupa scandal

La 10 ani de la scandalul Bill Clinton - Monica Lewinsky, fostul presedinte american a spus ca nu si-a cerut niciodata scuze personal fata de aceasta, iar intrebat daca crede ca ar trebui sa o faca, fostul lider a comentat ca am spus public cu mai multe ocazii ca imi pare rau. Este ceva diferit. Scuzele au fost publice, relateazaBBC. continuă pe Hotnews

Bill Clinton nu si-a cerut scuze personal fata de Monica Lewinsky nici la 20 ani dupa scandal

La 20 ani de la scandalul Bill Clinton - Monica Lewinsky, fostul presedinte american a spus ca nu si-a cerut niciodata scuze personal fata de aceasta, iar intrebat daca crede ca ar trebui sa o faca, fostul lider a comentat ca am spus public cu mai multe ocazii ca imi pare rau. Este ceva diferit. Scuzele au fost publice, relateazaBBC.

Bill Clinton, criticat din cauza unor declaratii despre Monica Lewinsky

Fostul presedinte american Bill Clinton a facut luni obiectul unor critici violente, din cauza lipsei sale de compasiune si regrete fata de Monica Lewinsky, cu care a avut o relatie la Casa Alba, relateaza AFP.

Fostul presedinte american Bill Clinton si-a lansat primul roman - thrillerul politic The President is missing

Fostul presedinte american Bill Clinton a lansat duminica primul sau roman, The President is missing Presedintele lipseste), scris impreuna cu reputatul autor James Patterson, anunta EFE, potrivit news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )