Libnet.ro
UNICEF

21:15

BMW Apps aduce acum mai mult internet si muzica on-demand in automobil

Auto Ro Auto Ro,
BMW Apps aduce acum mai mult internet si muzica on-demand in automobil

BMW Group a fost primul producator care a oferit in Romania aplicatii internet in automobil. Una dintre cele mai importante directii de dezvoltare este functia Apps, care permite utilizarea aplicatiilor de telefon si a conexiunii de internet a telefonului mobil direct in automobil. Noi functii, care pana acum nu erau disponibile intr-un autoturism, devin dintr-o data deosebit de accesibile: webradio, music on-demand sau chiar si functii social media precum Facebook, Twitter sau foursquare. continuă pe Auto Ro

Cine te enerveaza mai mult: romanul Silaghi sau tiganul Cioaba?.

Dupa ce v-ati uitat la stiri in ultimele doua zile spuneti sincer: cine v-a scos din sarite mai mult, romanul Ovidiu Silaghi care a luat o spaga de 200. 000 de euro ca sa-i dea contracte din bani publici unui asfaltator corupt sau tiganii ca vor sa aduca in tara cadavrul regelui Cioaba tot pe banisorii nostri, ai contribuabililor? Doua evenimente importante pentru natiune s-au intamplat in ultimele zile: duminica a murit un lider al romilor, autointitulat rege, din motive nefericite, dar .

Parrot AR.Drone zboara mai mult in noul Power Edition

Daca sunteti pasionati de drone controlate prin smartphone, sigur va veti bucura la vestea ca Parrot AR. Drone a fost upgradat la o autonomie mareata! Este de departe cea mai populara drona creata in conexiune cu smartphone-ul, desi poate nu cu mare succes si prin Romania. Oricum, Parrot AR. Drone 2. 0 iese acum in Power Edition. Are trei seturi suplimentare de elice, in rosu, portocaliu si albastru, cu carcasa intr-un negru intens. Marea atractie a upgrade-ului o da autonomia bateriei, de 36 [].

Ce legatura exista intre un iPhone si frigiderul tau. Consuma mai mult

Smartphone-urile produse de Apple consuma mult mai multa energie decat frigiderele moderne de dimensiuni medii. Daca un un aparat frigorific foloseste in medie aproximativ 322 kilowati-ora pe an, un iPhone consuma.

Business Report: Cum abuzeaza statul de platitorii de TVA; Cheltuim mai mult pe tigari decat platim rate la banci; Gazprom a gasit petrol si gaze in vestul Romaniei; In ce isi tin banii cei mai mari investitori ai tarii

De ce vinde China visul american? China a ramas si in iunie 2013 cel mai mare creditor al guvernului american, dar s-a intamplat ceva ce va avea profunde implicatii pentru restructurarea ordinii monetare globale in viitorul apropiat. Google vrea sa introduca plata pe privit in publicitate. Un brevet eliberat de USPTO Autoritatea Statelor Unite pentru Patente) arata ca Google ar putea folosi o noua functionalitate pentru ochelarii Glass.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )