Libnet.ro
UNICEF

19:00

BOMBA pe piata transferurilor din Romania. Bogdan Vatajelu paraseste Craiova pentru a juca in LIGA

B1 B1,
BOMBA pe piata transferurilor din Romania. Bogdan Vatajelu paraseste Craiova pentru a juca in LIGA

Bomba pe piata transferurilor din Romania. Transferul iernii vine de la Craiova, protagonistul fiind Bogdan Vatajelu. DigiSport scrie ca fundasul oltean ar putea ajunge in aceasta pauza. continuă pe B1

ASF: Trei firme de asigurari din Romania au obtinut rezultate la testele de stres peste media europeana

Trei asiguratori activi pe piata romaneasca, cu o cota de piata cumulata de aproximativ 77%, au o rata de acoperire cu active a obligatiilor de circa 120%, fata de 110% media la nivel european, si au obtinut rezultate peste medie la testul de stres efectuat in 2016 de Autoritatea Europeana privind Asigurarile si Pensiile Ocupationale EIOPA), a informat vineri Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Programul pentru anul 2016 s-a incheiat ieri. Ce inseamna Rabla pentru automobilul din Romania

Anul acesta a fost considerat unul dintre cele mai bune din istoria programului. Pana la finalul sau, aproximativ 25. 000 de persoane fizice si juridice au beneficiat de tichetele electronice in valoare de 6. 500 de lei fiecare.

[P] Care e compania care doneaza 200.000 de kWh spitalelor, scolilor, centrelor de batrani si orfelinatelor din Romania

ON Romania anunta lansarea unei noi editii a campaniei Daruieste Lumina Craciunului, prin intermediul careia vor fi donati 200. 000 de kWh - gaz si electricitate - in perioada 19-27 decembrie 2016, catre un numar de 16 institutii publice - scoli si licee, camine, centre de batrani si spitale - desemnate ca beneficiare prin votul romanilor.

Accident GRAV in Ungaria: Masini din Romania au fost implicate in evenimentul nefericit

Cel putin 13 vehicule s-au ciocnit pe autostrada M3 la 133 de kilometri de Budapesta dupa ce un autocar cu pasageri s-a rasturnat, informeaza Libertatea. Un autocar din Ungaria la bordul caruia se aflau 81 de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )