Libnet.ro
UNICEF

18:15

Brigitte Macron vorbeste despre varsta ei: Am 64 de ani, eu cu ridurile mele. Declaratiile din intimitatea ei cu Emmanuel Macron te vor surprinde

Adevărul Adevărul,
Brigitte Macron vorbeste despre varsta ei: Am 64 de ani, eu cu ridurile mele. Declaratiile din intimitatea ei cu Emmanuel Macron te vor surprinde

Este cea mai controversata Prima Doamna a Frantei, din cauza povestii de dragoste cu sotul sau, cu 25 de ani mai tanar. Brigitte Macron 64 de ani), fosta profesoara de franceza si de actorie a actualului presedinte al Frantei, este constienta de diferenta mare de varsta dintre ea si Emmanuel, insa este sigura de dragostea pe care acesta i-o poarta. continuă pe Adevărul

Brigitte Macron vorbeste despre varsta ei: Am 64 de ani, eu cu ridurile mele. Declaratiile din intimitatea ei cu Emmanuel Macron

Este cea mai controversata Prima Doamna a Frantei, din cauza povestii de dragoste cu sotul sau, cu 25 de ani mai tanar. Brigitte Macron 64 de ani), fosta profesoara de franceza si de actorie a actualului presedinte al Frantei, este constienta de diferenta mare de varsta dintre ea si Emmanuel, insa este sigura de dragostea pe care acesta i-o poarta.

Brigitte Macron, dezvaluiri despre relatia cu sotul ei. Eu cu ridurile mele, el cu prospetimea lui

Pentru prima data de la venirea la Palatul Elysee, Prima Doamna a Frantei vorbeste deshis si destins despre diferenta de varsta dintre ea si sotul sau, potrivit gandul. info. Diferenta de varsta.

VIDEO. Confesiunile unei Prime Doamne. Ce spune Brigitte Macron despre diferenta de varsta dintre ea si sot

Confesiunile unei Prime Doamne. Brigitte Macron despre diferenta de varsta dintre ea si sot: Luam micul dejun impreuna. Eu cu ridurile mele .

Confesiunile unei Prime Doamne. Brigitte Macron despre diferenta de varsta dintre ea si sot

Confesiunile unei Prime Doamne. Brigitte Macron despre diferenta de varsta dintre ea si sot: Luam micul dejun impreuna. Eu cu ridurile mele .

Brigitte Macron, despre criticile aduse relatiei sale cu liderul Frantei (FOTO)

Brigitte Macron a acordat primul interviu de cand a devenit Emmanuel Macron, sotul ei, a deventi presedintele Frantei. Prima Doamna a povestit despre viata alaturi de sotul si despre diferentele de.

Brigitte Macron nu va primi titlul de prima doamna, dar va avea un rol activ in viata publica

Brigitte Macron, sotia presedintelui francez Emmanuel Macron, primeste un rol oficial in viata publica, dar fara titlul de prima doamna, scrie BBC News. Palatul Elysees a publicat o .

Franta: Palatul Elysee a publicat Carta transparentei cu privire la rolul lui Brigitte Macron

Palatul Elysee a publicat luni pe site Carta transparentei referitoare la statutul sotiei sefului statului, care precizeaza rolul, temele de actiune si mijloacele atribuite lui Brigitte Macron, relateaza AFP.

Eu cu ridurile mele, el cu prospetimea lui. Brigitte Macron, o Prima Doamna cu simtul umorului. Ce dezvaluiri a facut despre RUTINA cu sotul sau

Prima Doamna a Frantei a vorbit pentru prima data deschis despre relatia pe care o are cu Emmanuel Macron. Aceasta a recunsocut ca nu i-a fost usor la inceput, dar spune ca nu regreta pasul pe care l-a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )