Libnet.ro
UNICEF

18:46

Canada va trimite 500 de observatori pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Canada va trimite 500 de observatori pentru alegerile prezidentiale din Ucraina

Canada va trimite 500 de observatori, printre care 12 parlamentari, pentru a contribui la procesul democratic din Ucraina cu organizarea scrutinului prezidential prevazut pentru 25 mai, a anuntat miercuri premierul Stephen Harper, relateaza AFP, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Ucraina: 500 de observatori canadieni vor fi trimisi pentru alegerile prezidentiale din 25 mai

Premierul canadian Stephen Harper a anuntat ca va trimite 500 de observatori pentru scrutinul prezidential din Ucraina, prevazut pentru 25 mai, scrie Agerpres. n vederea alegerilor prezidentiale care vor avea.

Deputatul Florin Popescu, suspectat de DNA ca a cerut 60 de tone de carne pentru alegerile locale din 2012

Deputatul PMP Florin Popescu a cerut de la oameni de afaceri 60 de tone de carne pentru a le imparti alegatorilor la alegerile locale din 2012.

Alegerile prezidentiale din Siria vor avea loc la 3 iunie

Scrutinul prezidential din Siria, care ar urma sa conduca la realegerea lui Bashar al-Assad, va avea loc la 3 iunie. Fixez data alegerii unui presedinte pentru Republica Araba Siriana pentru cetatenii care.

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare. Timp de 30 de zile, partidele si candidatii independenti inscrisi in cursa electorala vor incerca sa ne convinga ca merita.

Candidatii pentru alegerile europarlamentare, unul mai avut ca altul

Candidatii pentru alegerile europarlamentare nu sunt nici pe departe niste oameni saraci. Ba dimpotriva. O demonstreaza declaratiile de avere depuse la Biroul Electoral Central. De departe, cel mai avut.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora. Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

Pompierii intervin in Prahova pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii inundate

Pompierii intervin, marti, pentru scoaterea apei din mai multe gospodarii inundate din judetul Prahova, informeaza Mediafax. in ultimele 24 de ore, mai multe zone ale judetului Prahova au fost inundate, pompierii.

S-a desemnat conducerea Biroului Electoral Judetean pentru alegerile partiale din 25 mai

Judecatoarea Angelica Miu va conduce Biroul Electoral Judetean care va gestiona alegerile locale partiale din judetul Buzau, iar judecatorul Mihail Stanescu o va seconda, ca loctiitor. Cei doi au fost desemnati astazi in cadrul unei trageri la sorti care a avut loc la Tribunalul Buzau.

TVR nu are bani pentru Campionatul Mondial din Brazilia

TVR ar putea sa nu mai transmita Campionatul Mondial din Brazilia pentru ca nu are bani, scrie Gazeta Sporturilor. European Broadcast Union a somat Televiziunea Publica sa plateasca toti banii care ii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )