Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba: Joe Biden a purtat o conversatie la telefon cu Traian Basescu

B1 B1,
Casa Alba: Joe Biden a purtat o conversatie la telefon cu Traian Basescu

Casa Alba a anuntat printr-un comunicat ca vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu. in comunicat se arata ca printre principalele. continuă pe B1

VIDEO Joe Biden, vicepresedintele SUA, a discutat la telefon cu Traian Basescu despre evolutiile regionale si statul de drept

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite intr-un scurt comunicat postat pe site-ul Casei Albe. Cei doi oficiali au discutat despre evolutiile din regiune, iar Biden si-a exprimat aprecierea fata de contributia Romaniei la NATO. In comunicatul oficial se arata ca SUA are un interes profund in impunerea statului de drept in Romania.

Joe Biden a purtat o conversatie telefonica cu Traian Basescu

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite.

Basescu si Joe Biden, convorbire telefonica. Anuntul a fost facut de Casa Alba

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite intr-un scurt comunicat postat pe site-ul Casei.

Joe Biden si Traian Basescu au avut o convorbire telefonica. Statul de drept din Romania, din nou mentionat de Statele Unite

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a discutat joi seara la telefon cu Traian Basescu, conversatia fiind centrata pe evolutia politica a Romaniei din perspectiva statului de drept, informeaza un comunicat al Casei Albe.

Presedintele francez a fost primit de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele american Barack Obama si sotia sa, Michelle, l-au primit, marti dimineata, la Casa Alba, pe presedintele francez Francois Hollande. Cei doi lideri de stat au inceput discutiile in Biroul Oval,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )