Libnet.ro
UNICEF

13:15

Joe Biden a purtat o conversatie telefonica cu Traian Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden a purtat o conversatie telefonica cu Traian Basescu

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Joe Biden, vicepresedintele SUA, a discutat la telefon cu Traian Basescu despre evolutiile regionale si statul de drept

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite intr-un scurt comunicat postat pe site-ul Casei Albe. Cei doi oficiali au discutat despre evolutiile din regiune, iar Biden si-a exprimat aprecierea fata de contributia Romaniei la NATO. In comunicatul oficial se arata ca SUA are un interes profund in impunerea statului de drept in Romania.

Casa Alba: Joe Biden a purtat o conversatie la telefon cu Traian Basescu

Casa Alba a anuntat printr-un comunicat ca vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu. in comunicat se arata ca printre principalele.

Basescu si Joe Biden, convorbire telefonica. Anuntul a fost facut de Casa Alba

Vicepresedintele american Joe Biden a purtat joi o conversatie, la telefon, cu presedintele roman Traian Basescu, anunta Biroul vicepresedintelui Statelor Unite intr-un scurt comunicat postat pe site-ul Casei.

Joe Biden si Traian Basescu au avut o convorbire telefonica. Statul de drept din Romania, din nou mentionat de Statele Unite

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a discutat joi seara la telefon cu Traian Basescu, conversatia fiind centrata pe evolutia politica a Romaniei din perspectiva statului de drept, informeaza un comunicat al Casei Albe.

Radu Tudor, la Sinteza Zilei: Eu cred ca Traian Basescu il pedepseste pe Mugur Isarescu

Radu Tudor a comentat, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, atacurile lui Traian Basescu la adresa BNR si la adresa lui Mugur Isarescu. Cred ca Traian Basescu sufera destul de grav de o afectiune care nu.

Dan Voiculescu: Ar fi cazul sa inceapa ancheta legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia

Dan Voiculescu scrie miercuri pe blogul personal ca presedintele Traian Basescu se pozitioneaza impotriva interesului national cand spune public, fara argumente, ca Guvernul Romaniei este corupt, apreciind apoi ca, daca tot vorbim de interese nationale, poate ar fi cazul sa inceapa ancheta mult asteptata de romani legata de tezaurul Romaniei de la Moscova si de implicarea lui Traian Basescu in nerecuperarea acestuia. Tradarea intereselor nationale se incadreaza perfect in art. 96 din Constitutia Romaniei, afirma Voiculescu, referindu-se la articolul din Constitutie privind punerea sub acuzare a sefului statului.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, marti seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian.

S-a intalnit Crin Antonescu cu Traian Basescu? Vedeti raspunsul presedintelui PNL

Crin Antonescu a negat faptul ca s-ar fi intalnit cu Traian Basescu la Bruxelles, asa cum a speculat presa romaneasca in ultima perioada. Nici nu stiu cand a fost domnul Basescu la Bruxelles, a.

Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Intentionez sa vizitez Republica Moldova in urmatoarea perioada

Presedintele Traian Basescu si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au intalnit astazi la Bruxelles. Pe agenda discutiilor au figurat subiecte ce tin de Republica Moldova.

Traian Basescu, la Bruxelles: Nu putem accepta ca unele state sa foloseasca MCV ca un instrument de joc politic

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna alaturi de presedintele CE, Jose Manuel Barroso, ca solicita statelor membre in UE sa accepte intrarea Romaniei in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )