Libnet.ro
UNICEF

17:30

CE: Romania a semnat un acord cu FMI pentru 4 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CE: Romania a semnat un acord cu FMI pentru 4 miliarde euro

Comisia Europeana CE) a afirmat oficial ca Guvernul tarii noastre a semnat un un nou program economic ce ar putea fi sustinut de un Acord Stand-By ASB) pe 24 de luni cu FMI, in jurul valorii totale de 4 miliarde euro, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CE: Romania a semnat un acord cu FMI pentru 4 miliarde euro

Comisia Europeana CE) a afirmat oficial ca Guvernul tarii noastre a semnat un nou program economic ce ar putea fi sustinut de un Acord Stand-By ASB) pe 24 de luni cu FMI, in jurul valorii totale de 4 miliarde euro, potrivit unui comunicat de presa.

Victor Ponta: Am incheiat negocierile pentru un acord cu FMI

Romania a incheiat negocierile pentru un acord cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala, care a precizat ca detaliile acestui nou acord vor fi prezentate miercuri, dupa ce marti vor avea loc ultimele proceduri de informare intre parti.

Este o prevedere foarte buna pentru Romania si foarte proasta pentru unii

Premierul Victor Ponta a afirmat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca noul acord de finantare, de tip preventiv, care va fi incheiat cu FMI va include si o prevedere legata de privatizarea CFR Marfa, care este foarte buna pentru Romania, dar foarte proasta pentru toti cei care se bucura la lucruri mici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )