Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

ADPM ADPM,
Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading . continuă pe ADPM

Vasile Blaga: O sa redevenim cea mai mare forta politica din Romania, dupa europarlamentare

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a anuntat vineri ca PDL va merge singur pe liste la alegerile europarlamentare din primavara, subliniind ca dupa acest scrutin partidul pe care il conduce va ajunge cea mai puternica forta de centru-dreapta din Romania.

Dacia, marca cu cea mai buna crestere pe piata franceza dupa 8 luni

Inmatricularile de automobile Dacia in Franta au crescut cu 5,8% in primele opt luni din acest an fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 62. 829 unitati, pe o piata in scadere cu aproape 10%, marca romaneasca inregistrand cea mai solida.

Lider placut sau lider respectat. Care este cea mai buna varianta?.

Care ar fi cea mai buna varianta, sa fii un lider placut sau un lider respectat? J. ODonnell, CEO la CAREEREALISM. com este de parere ca, in vremurile noastre nu exista cale de mijloc, ci trebuie sa alegem neaparat o varianta sau alta. Cu o experiena indelungata in domeniul resurserlor umane, ODonnell a explicat pentru LinkedInca in momentul in care compania ei a decis sa o promoveze la nivelul de manager, ea ales sa fie, pentru echipa ei, tipul de lider de HR .

FOTO Vacanta in Romania. Galati, locul unde te poti plimba cu cea mai veche nava cu zbaturi din lume

Galatiul este cunoscut ca un oras industrial, cu obiective turistice putine si de importanta locala. in ultimele decenii au aparut cateva zone care ar putea intra lejer intr-un circuit turistic national. Printre acestea: Faleza Dunarii, Biserica Fortificata Precista sau cea mai batrana nava de pasageri din Europa. Un nou reportaj din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania.

FOTO Galati, locul unde te poti plimba cu cea mai veche nava cu zbaturi din lume

Galatiul este cunoscut ca un oras industrial, cu obiective turistice putine si de importanta locala. in ultimele decenii, insa, au aparut cateva zone ce ar putea intra lejer intr-un circuit turistic national. Printre acestea: Faleza Dunarii, Biserica Fortificata Precista sau cea mai batrana nava de pasageri din Europa. Un nou reportaj din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania.

Leul, cea mai performanta moneda din UE in 2013

La sfarsitul primelor 8 luni ale anului, Leul se pozitioneaza pe pietele financiare drept cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE) fata de euro, arata o analiza realizata deNoble Securities- sucursala Romania, membru al grupului.

Leul, cea mai performanta moneda din UE

O analiza a firmei Noble Securities a aratat ca leul este cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE), conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Atoritatile din Sri Lanka au confiscat cea mai mare cantitate de heroina din Asia de Sud

Agentii vamali din Sri Lanka au confiscat 250 de kilograme de cocaina, valorand 149 milioane de dolari, ascune intr-un container expediat din Pakistan. Captura autoritatilor singhaleze este cea mai mare inregistrata pana acum in sudul Asiei, noteaza Associated Press.

Autoritatile din Sri Lanka au confiscat cea mai mare cantitate de heroina din Asia de Sud

Agentii vamali din Sri Lanka au confiscat 250 de kilograme de cocaina, valorand 149 milioane de dolari, ascune intr-un container expediat din Pakistan. Captura autoritatilor singhaleze este cea mai mare inregistrata pana acum in sudul Asiei, noteaza Associated Press.

Barbat din judetul Vaslui, arestat dupa ce a exploatat sexual cinci tinere, intre care doua minore

Un barbat din Vaslui a fost arestat preventiv dupa ce a exploatat sexual cinci tinere, intre care si doua adolescente de 16 ani, informeaza Mediafax. Tinerele, care au fost identificate cu ajutorul Directiei .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )