Libnet.ro
UNICEF

21:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 IULIE BVB - liderul randamentelor pietei noastre de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 IULIE BVB - liderul randamentelor pietei noastre de capital

Cu un salt de 10,5%, in saptamana tocmai incheiata intervalul 5 - 12 iulie), actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe primul loc in topul celor mai rentabile titluri tranzactionate din piata noastra de capital, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Tusk: Sunt un fanatic al unitatii UE. Ursula von der Leyen va fi cel mai bun luptator

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk, spune ca o cunoaste pe Ursula von der Leyen de foarte multi ani si ca, odata votata la conducerea Comisiei Europene, va fi cel mai tare luptator pentru unitatea Uniunii Europene.

Simona Halep dupa sedinta foto cu trofeul de la Wimbledon: Pozand cu noul meu cel mai bun prieten la noul meu club

Simona Halep a postat, duminica, pe retelele de socializare, cateva imagini de la sedinta foto oficiala cu trofeul de la Wimbledon, obtinut in urma cu o zi.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

CEL MAI SCAZUT NIVEL DIN ULTIMII 27 ANI: China - crestere economica de 6,2%, in trimestrul al doilea

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat, in trimestrul al doilea, un avans de 6,2%, cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, in conditiile in care cererea atat acasa cat si peste hotare a scazut din cauza disputelor comerciale cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

INTRE 8 SI 12 IULIE Digi si-a rascumparat actiuni de aproape 1,3 milioane de lei

Digi Communications NV DIGI) si-a rascumparat, in perioada 8 - 12 iulie, un numar de 42. 271 de actiuni proprii clasa B, compania-mama a operatorului de telecomunicatii RCS and RDS platind pentru acest pachet de actiuni suma totala de circa 1,275 milioa-ne de lei, se arata intr-un comunicat al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cel mai mare succes in viata il au tinerii cu note de 7 sau 8

Multi oameni nu inteleg drumul pe care merge educatia in Romania. Si nici nu au cum sa inteleaga. Daca nu ai lucrat vreodata in business, ca sa VEZI si sa SIMTI cum se pune problema, e foarte greu de inteles ce este gresit. Si, mai mult de atat, daca persisti sa mergi paralel cu drumul, fiind convins ca mergi pe drumul bun, e si mai greu sa intelegi cealalta Romanie, cea care se chinuie sa produca plusvaloare.

Lider al grupului Verzilor din Parlamentul European, catre Dancila: Guvernul dumneavoastra nu se ridica la inaltimea Europei. Romania merita ceva mai bun. Replica Vioricai Dancila

Copresedintele grupului Verzilor din Parlamentul European, Philippe Lamberts, i-a transmis, marti, Vioricai Dancila, ca Guvernul pe care il conduce nu se ridica la inaltimea Europei, iar Romania merita ceva mai bun. E un Guvern care pare sa fie obsedat de ideea ca justitia trebuie controlata pentru a evita ca politicienii sa fie condamnati pentru coruptie, a spus oficialul european.

Rezultate Start-Up Nation: Cele 8.597 firme care au semnat acorduri de finantare pana pe 12 iulie 2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a publicat lista primelor 8. 597 de acorduri de finantare pentru fondurile nerambursabile de maximum 200. 000 de lei fiecare, semnate pana in data de 12 iulie 2019 inclusiv, in programul Start-Up Nation, editia 2018-2019.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

Care sunt dispozitivele inteligente cel mai des atacate de hackeri

Din dorinta de a eficientiza cat mai mult activitatile casnice, un numar tot mai mare de oameni apeleaza la diverse solutii si produse care implica o conexiune la Internet. Dispozitivele din categoria smart home devin din ce in ce mai populare, piata de dispozitive inteligente fiind intr-o permanenta crestere. Se estimeaza ca pana in anul 2025 aproximativ 64 miliarde de gadget-uri smart home vor fi conectate la Internet. Iata care dintre aceste dispozitive sunt cel mai des tintite de hackeri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )