Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai bun punch de vara

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun punch de vara

Temperaturile au luat-o razna in ultimele zile, iar cel mai bun punch de vara ar fi varianta ideala de a le infrunta. Poti face ce combinatii vrei, dar cel mai bine ar fi sa urmezi reteta noastra pentru un gust desavarsit. continuă pe Adevărul

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

Papa Francisc, replica la o intrebare legata de fotbal: Pentru mine, Messi este cel mai bun

Papa Francisc este cunoscut ca fiind un mare iubitor al sportului cu balonul rotund. Din acest motiv, Suveranul Pontif nu a fost ocolit de eterna dezbatere legata de numele celui mai bun fotbalist din istorie,.

Papa Francisc a fost intrebat cine este cel mai bun fotbalist din istorie. Raspunsul sau a starnit amuzamentul celor din jur

Eterna dezbatere legata de numele celui mai bun fotbalist din istorie nu l-a ocolit nici pe Papa Francisc, un mare iubitor al sportului cu balonul rotund, in opinia caruia acest titlu ar trebui acordat.

Leul ajunge la cel mai bun nivel din ultimele opt luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,4555 lei/euro, in scadere cu 2 bani fata de valoarea din sedinta precedenta si nivel minim din 27 noiembrie 2015, in contextul in care leul este sustinut de intrari de fonduri.

Si-a tatuat chipul celui mai bun prieten dupa ce acesta murise. Dupa doar un an, ceva ireal s-a intamplat

Un tanar din Marea Britanie a fost gasit mort intr-un parc la cateva luni dupa ce cel mai bun prieten al sau s-a sinucis, scrie Mirror. Andrew Noma isi tatuase pe corp chipul celui pe.

Cel mai eficient sistem de spalare a creierului. Metodele monstruoase ale Chinei de distrus definitiv personalitatea

Spalarea creierului, dezumanizarea si reeducarea a fost practicata in toate lagarele si puscariile terorii din lumea comunista. Cu toate acestea, cel mai eficient sistem de transformare a unui detinut intr-o masina supusa partidului a fost initiat in China comunista. Marturiile sunt cutremuratoare.

ArcelorMittal a obtinut, in trimestrul al doilea, cel mai mare profit din ultimii doi ani

ArcelorMittal, cel mai mare producator siderurgic din lume, a raportat, pentru perioada aprilie-iunie 2016 T2), cel mai ridicat profit trimestrial din 2014 pana in prezent, datorita redresarii pretului otelului.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai.

Inflatia din zona euro urca la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Rata anuala a inflatiei din zona euro a urcat la 0,2% in iulie, de la 0,1% in luna precedenta, respectiv de la -0,1% in mai, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, conform datelor preliminare publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )