Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cel mai ciudat cimitir din Romania. Motivul pentru care sute de cranii umane sunt inmormantate in oale din lut

Adevărul Adevărul,
Cel mai ciudat cimitir din Romania. Motivul pentru care sute de cranii umane sunt inmormantate in oale din lut

Potrivit arheologilor, artefactele sunt vechi de circa doua milenii. Descoperirea a dat mari batai de cap cercetatorilor, care multa vreme nu au reusit sa-si dea seama de ce a fost preferata o maniera atat de ciudata de inhumare. continuă pe Adevărul

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este .

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

Editiadedimineata.ro: Cel mai tanar milionar din Silicon Valley e roman, iar prima sa carte citita a fost pe la 6-7 ani. Una de programare

Pasionat de programare si software, dar si de muzica, Sebastian Dobrincu a infiintat in Statele Unite ale Americii companii care produc solutii folosite de giganti precum Facebook si Spotify. N-a avut o copilarie ca oricare dintre noi. Cand mi-au luat ai mei primul calculator il devoram, imi placea sa umblu prin setari, sa ii scot suruburi, sa ii scot placute de pe dinauntru,. Am avut o curiozitate nativa, cand am vazut fisierele alea imense care erau chineza pentru mine, am avut curiozitatea si ambitia sa le inteleg, explica acum relaxat.

VIDEO Probabil cel mai frumos joc din 2020, Ghost of Tsushima, primeste ultimul trailer

Daca ti-au placut vreodata filmele cu samurai, iminentul Ghost of Tsushima ti-ar putea oferi cea mai apropiata experienta de acea perioada din istoria Japoniei. Mai sunt doar cateva zile.

Incredibila poveste a Crinei Pintea. Cine i-a schimbat destinul celei mai bune handbaliste din Romania

Handbalista Crina Pintea are o poveste impresionanta, demna de un scenariu de film. Crina a povestit, miercuri, in exclusivitate, la Sinteza zilei cum a ales drumul sportului in viata, cine i-a fost mentor, care este relatia cu parintii ei si multe alte detalii mai putin cunoscute din viata ei.

El e cel mai bun fotbalist al lunii iunie din Serie A

Papu Gomez, fotbalistul argentinian al echipei Atalanta Bergamo, a fost ales cel mai bun jucator din.

Cele mai lungi cuvinte din limba romana. 5 dintre ele au peste 30 de litere

Amatorii jocului faimos al copilariei, si anume, Spanzuratoarea, ar putea primi o noua provocare. Astfel, s-a descoperit cel mai lung cuvant din limba romana. Are nu mai putin de 44 de liere si este un termen medical, care denumeste o boala pulmonara cronica. Cele mai lungi cuvinte din limba romana Asadar, cel mai lung cuvant .

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti

Cine nu vrea sa mearga in concediu in locuri aglomerate unde exista riscul infectarii cu Covid-19, dar nici nu vrea sa renunte la vacanta de vara poate alege o destinatie superba, linistita si mai putin cunoscuta din Romania. Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti Fie ca alegem sa mergem .

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )