Libnet.ro
UNICEF

21:31

Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai lung pod din sticla a facut fata testului de rezistenta. Ce a presupus acesta (VIDEO)

Zhangjiajie Grand Canyon, cel mai lung pod din sticla din provincia chineza Hunan a fost pus la incercare pentru a vedea cat de rezistent este, conform unui filmulet aparut pe Facebook. Astfel ca. continuă pe B1

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

Lira sterlina, in declin record fata de dolar

Lira sterlina a consemant vineri, pe pietele externe, o scadere record fata de dolar, ajungand la cel mai redus curs din 1985 pana in prezent, dupa ce, la referendumul din 23 iunie, Marea Britanie a votat iesirea din Uniunea Europeana.

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, finalizat. S-a incheiat modernizarea retelei de apa si canalizare

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro, a fost finalizat, chiar daca orasul arata ca dupa bombardament. Lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii urmand sa aiba loc luni, 27 iunie.

Cum este creat catalogul IKEA, publicatia cu cel mai mare tiraj din lume

O fetita de sapte ani, care locuieste in Marsilia, in Franta, si careia ii plac jocurile. De asemenea, lumina soarelui trebuie sa patrunda usor prin ferestre. aceasta este una dintre povestile din spatele unui imagini din catalogul IKEA.

Brexit: Cel mai negru scenariu din industria auto ar fi ca japonezii sa inchida o parte dintre uzinele din Regatul Unit

Doi dintre constructorii auto japonezi care au uzine in marea Britanie ar putea sa le inchida daca tara va parasi Uniunea Europeana, spun analisti citati de Financial Times. Toyota si Honda ar putea lua decizii radicale, insa totul depinde de cum va evolua situatia si de ce fel de tratat comercial se va semna. Nissan, Toyota si Honda produc jumatate dintre masinile fabricate in Marea Britanie, insa ultimii doi constructori nu au operatiuni profitabile.

VIDEO Al doilea cel mai cautat mafiot italian, lider Ndragheta, arestat dupa 20 de ani

Al doilea cel mai cautat mafiot din Italia, Ernesto Fazzalari a fost arestat duminica de carabinieri dupa doua decenii in care acesta a fost fugar, transmite Reuters.

Agricultura ar putea inregistra cel mai bun an din ultimul deceniu - analiza a unei divizii Monsanto

Agricultura ar putea inregistra, in 2016, cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, respectiv un business total de 24,5 miliarde lei, ca urmare a vremii favorabile din primavara, a investitiilor, relansarii consumului si a evolutiei preturilor, se arata intr-o analiza a Dekalb, divizie a Monsanto, potrivit Mediafax.

Cel mai mare regret al Cristinei Stamate! Doua saptamani au facut diferenta

Invitata de duminica de la Star Chef a fost Cristina Stamate care a pregatit Salata fara nume. Printre discutiile culinare, actrita a marturisit care este cel mai mare regret al sau si a .

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

Captura soc: Al doilea cel mai cautat mafiot italian a fost arestat dupa 20 de ani (FOTO)

Ernesto Fazzalari, al doilea cel mai cautat mafiot italiana fost arestat dupa 20 de ani. Fazzalari a fost seful Ndragheta, cea mai bogata si puternica organizatie criminala din.

ştiri de la B1

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )