Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi in locul unui Galaxy Note 7

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune telefoane pe care sa le cumperi in locul unui Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 este cel mai bun telefon Samsung, dar problema bateriei este una suficient de grava cat sa-l eviti. Acestea sunt cateva alternative. continuă pe Adevărul

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Cele mai bune aparitii de la Bazaar Icons Party

In New York a avut loc aseara noua editie a petrecerii organizata de revista Harpers Bazaar, Bazaar Icons Party. La eveniment au luat parte nume cunoscute din showbiz si din industria de moda. Iata cum s-au imbracat! .

Cele mai bune DOUA lucruri pe care le poti face pentru COPILUL TAU

Imaginati-va urmatorul scenariu: Ati dus copilul la scoala, v-ati stabilit planurile pentru ziua ce urmeaza, va pregatiti de actiune cand primiti un mesaj ca acesta si-a uitat DIN NOU) caietul de teme acasa si are.

Cele mai ciudate simptome care iti spun ca esti insarcinata. Pierderile de memorie si pofta de creta sunt doua indicii

Pe langa simptomele clasice ale sarcinii, unele femei traiesc si senzatii mai putin obisnuite. Poate aparea pofta de creta sau metal, sangerari nazale si sforait, pierderi de memorie, dar si acnee.

Horoscop: Top 3 cele mai materialiste zodii

Care sunt cele mai materialiste zodii si de la ce porneste invidia lor, precum si dorinta de a strange sume cat mai mari! Berbecii Se pare ca, in topul celor mai materialiste zodii, se numara nativii din zodiac.

Cele mai mari greseli care distrug o familie: lipsa incluziunii si neacceptarea diferentelor pot rani iremediabil

Exista cateva greseli capitale care trebuie evitate pentru a mentine o relatia sanatoasa si longeviva. Daca ti se intampla frecvent ca o simpla conversatie sa se transforme intr-o cearta de proportii, atunci ar trebui sa sa-ti pui un semn de intrebare.

Romania ocupa locul zece in UE la cele mai ieftine bilete de avion. Cat costa, in medie, o calatorie

Romania se afla pe locul zece intr-un top al tarilor din UE cu cele mai mici preturi ale biletelor de avion. Un bilet de avion cumparat in tara noastra costa, in medie, 12 dolari pentru fi.

INS: Una dintre cele mai acute probleme ale invatamantului romanesc este cea a abandonului scolar

Abandonul scolar este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta invatamantul romanesc din Romania, precizeaza Institutul National de Statistica.

Cele mai stupide morti: cazurile tinerilor care si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri inedite

Moda selfie-urilor extreme provoaca victime. in ultimii doi ani, 49 de tineri si-au pierdut viata incercand sa realizeze fotografii inedite, in cele mai periculoase locuri din lume.

Vlad Voiculescu: In momentul acesta avem poate cele mai stricte criterii privind biocidele

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca, in acest moment, Romania are cele mai stricte criterii din Europa privind biocidele, potrivit Agerpres. El a precizat ca statul roman nu va plati analizele biocidelor si a subliniat ca acest lucru va fi facut de cei care pun pe piata acest tip de produse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )