Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai ieftine perioade din an pentru calatorii in locuri exotice si scumpe: destinatia unde platesti cu 86% mai putin

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine perioade din an pentru calatorii in locuri exotice si scumpe: destinatia unde platesti cu 86% mai putin

Romanii care prefera destinatiile de calatorie exotice precum Maldive, Punta Cana, Tenerife sau CanCun le pot cumpara acum, prin Early Booking, cu 25% mai ieftine. in plus, TripAdvisor a dezvaluit care sunt momentele anului in care vacantele exotice, care au, de obicei, preturi exorbitante, pot fi gasite chiar si cu reduceri de 86%. continuă pe Adevărul

Acestea sunt cele mai avansate microcipuri din lume folosite de NASA

NASA are o caracteristica unica in lume: nu are nicio problema sa fie folosita drept platforma de testare pentru cele mai avansate tehnologii din lume, totul pe bani grei. Iar noile microcipuri, aparent, nu fac nici o exceptie. Acum o luna, am anuntat cu un oarecare entuziasm aparitia primului cip optic, sau cum spun americanii, [].

Cele mai bune destinatii romantice pentru o escapada de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor sau Valentine039;s Day si, de ce nu, intreaga luna februarie sunt un argument bun sa luati o pauza si sa calatoriti impreuna. Asa ca am pregatit pentru voi o lista cu cele mai bune destinatii romantice, pe langa clasicele Paris,.

Motivul pentru care unul dintre cele mai controversate personaje din Timisoara a fost lasat in libertate. Procurorul care a cerut arestarea a frizat abuzul

Razvan Nedelcu, patronul firmei ingerii Galbeni, a ajuns unul din cele mai controversate personaje din Timisoara pentru haiducia pe care a instituit-o in parcarile pe care le detine. Procurorii i-au pus pe Nedelcu si sotia sa sub acuzare pentru santaj in 16 dosare si au cerut arestarea. Judecatorii au respins cererea de arestare, aratand ca procurorii nu au probe.

Cele mai bune 6 alimente pentru o viata lunga

Michael Greger, medic si expert in nutritie, a alcatuit o lista cu cele mai sanatoase 6 alimente pe care ar trebui sa le consumam in fiecare zi si care ne pot creste speranta de viata.

Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Expertii de la Euromonitor au publicat si anul acesta lista celor mai vizitate orase din lume. Pentru al saselea an consecutiv, o metropola din Asia a ocupat primul loc in top, atragand peste 27 de milioane de vizitatori in 2014.

Cainele enot, unul dintre cele mai ciudate animale din lume, este exponatul lunii februarie la Muzeul Judetean Arges

Muzeul Judetean expune in luna februarie, in cadrul micro-expozitiei Exponatul lunii, o specie originara din Extremul Orient si nordul Peninsulei Indochina. Este vorba despre Nyctereutes procyonoides sau cainele enot, bursucul de balta, bursucul barbos ori cainele raton, raspandit si in Romania, mai mult chiar decat se credea.

Cele mai mari deceptii din istoria premiilor Oscar FOTO

Oscar 2016. Castigatorii premiilor Oscar nu au fost mereu cei doriti de public sau speculati de analisti. Unele dintre cee mai surprinzatoare decizii ale Academiei americane de film au ecouri pana in prezent si arata predilectia institutiei de a da peste cap orice pariuri.

Constructorii: Ne temem ca legea darii in plata va duce la ajustarea preturilor locuintelor, iar unii dezvoltatori si-ar putea taia costurile construind cu materiale mai ieftine si mai ne-sigure

Legea darii in plata nu afecteaza doar sectorul bancar, bancile anuntand ca lucreaza la majorari ale avansului sau chiar au operat aceste cresteri) ci si piata imobiliara. Dezvoltatorii spun ca preturile vor scadea ca urmare a accesului mai dificil la credite, iar reprezentantii Patronatului Societatilor din Constructii se tem ca unii dezvoltatori si-ar putea taia costurile construind cu materiale mai ieftine si mai ne-sigure pentru clienti. Din pacate, atat constructorii cat si reprezentantii firmelor furnizoare, admit ca nu a existat vreun contact cu initiatorii legii darii in plata pentru a-si sustine punctele de vedere. Recunosc, nu am discutat cu parlamentarii initiatori pe aceasta tema in ideea de a gasi solutii juste, spun acestia.

Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

In topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015 se afla RCSRDS, Telekom Romania Mobile Communications si Vodafone Romania, arata cele mai noi statistici ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )