Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cainele enot, unul dintre cele mai ciudate animale din lume, este exponatul lunii februarie la Muzeul Judetean Arges

Adevărul Adevărul,
Cainele enot, unul dintre cele mai ciudate animale din lume, este exponatul lunii februarie la Muzeul Judetean Arges

Muzeul Judetean expune in luna februarie, in cadrul micro-expozitiei Exponatul lunii, o specie originara din Extremul Orient si nordul Peninsulei Indochina. Este vorba despre Nyctereutes procyonoides sau cainele enot, bursucul de balta, bursucul barbos ori cainele raton, raspandit si in Romania, mai mult chiar decat se credea. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai buni hackeri iti explica cum sa te feresti de el

Conferinta de la Usenix Enigma pe tema securitatii in San Francisco e poate unul dintre cele mai asteptate evenimente din domeniu. Rob Joyce, unul dintre cei mai buni hackeri, a preluat misiunea de a le explica unor profesionisti in securitate si academiceni cum sa ii pastreze pe cei ca el departe de sistemele lor. Pentru [].

Motivul pentru care unul dintre cele mai controversate personaje din Timisoara a fost lasat in libertate. Procurorul care a cerut arestarea a frizat abuzul

Razvan Nedelcu, patronul firmei ingerii Galbeni, a ajuns unul din cele mai controversate personaje din Timisoara pentru haiducia pe care a instituit-o in parcarile pe care le detine. Procurorii i-au pus pe Nedelcu si sotia sa sub acuzare pentru santaj in 16 dosare si au cerut arestarea. Judecatorii au respins cererea de arestare, aratand ca procurorii nu au probe.

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, Benoit Violier, a fost gasit mort / Politia afirma ca ar putea fi vorba de o sinucidere

Unul dintre cei mai mari masterchefi ai lumii, franco-elvetianul Benoit Violier, care conducea celebrul restaurant l'Hotel de Ville de Crissier din Elvetia, a murit la varsta de 44 de ani, primele indicii aratand ca ar fi vorba de o sinucidere, scrie AFP.

De ce le este interzis femeilor insarcinate sa loveasca pisica cu piciorul. Cele mai ciudate traditii prenatale romanesti

Traditiile si obiceiurile romanesti din perioada prenatala, dar si botezul si casatoria se respectau cu sfintenie in mai toate comunele si satele tarii. Fiecare traditie diferea de la o zona la alta. De exemplu, in zona de vest a tarii de respectau anumite obiceiuri.

Vanzarile Samsung scad pe una dintre cele mai importante piete

Cei de la Samsung o duc din ce in ce mai rau pe piata din China, unde acum nici nu se mai afla in top celor mai mari 5 producatori de smartphone-uri. in ultimii ani, din cauza companiilor chinezesti din ce in ce mai competitive, Samsung a avut probleme mari pe cea mai mare piata [].

Mersul pe jos este una dintre cele mai eficiente metode pentru a pierde in greutate- studiu

Alergatul nu arde atat de multe calorii precum credem, in schimb mersul pe jos poate fi cea mai buna optiune pentru a pierde kilogramele in plus, sugereaza un nou studiu publicat in jurnalul Current Biology. Cercetatorii americani de la City University of New Yorks Hunter College sunt de parere ca exercitiile fizice moderate echivalentul a cativa kilometri de mers pe jos pot fi cel mai bun mod de a arde caloriile.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Cum se pregateste un bistritean pentru una dintre cele mai dure competitii de la Polul Nord: alergat la bustul gol, dormit afara si bai in apa rece ca gheata

Un bistritean de 41 de ani va porni in cursa vietii sale peste o luna. Este vorba de 6. 633 Ultra, un maraton ce presupune parcurgerea a 563 de kilometri la Polul Nord. Antrenamentul pe care il face bistriteanul este extrem de dur.

Cele mai mari deceptii din istoria premiilor Oscar FOTO

Oscar 2016. Castigatorii premiilor Oscar nu au fost mereu cei doriti de public sau speculati de analisti. Unele dintre cee mai surprinzatoare decizii ale Academiei americane de film au ecouri pana in prezent si arata predilectia institutiei de a da peste cap orice pariuri.

Cele mai lungi 10 zboruri directe din lume

Trei noi zboruri directe care ne vor tine in avion aproape 20 de ore sunt pe lista companiilor aeriene, devenind cele mai lungi rute fara oprire din lume Singapore-New York cu Singapore Airlines - 15. 288 km in 19 ore, Doha-Auckland cu Qatar Airways -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )