Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai mari scandaluri de tip sex tape!

ADPM ADPM,
Cele mai mari scandaluri de tip sex tape!

Kim Kardashian, Paris Hilton si Pamela Anderson fac parte dintr-un lung sir de vedete ce au reusit de-a lungul timpului, cu sau fara voia lor, sa ajunga la statutul de adevarate staruri porno, cu ajutorul unor sex tape-uri lansate pe internet. Continue reading . continuă pe ADPM

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

Dacia concureaza cu marcile de lux: A urcat in Top 3 cele mai mari cresteri din Europa

In primele patru luni ale anului 2013, Dacia a inregistrat a doua cea mai mare crestere la nivel european, informeaza Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), preluate de Ziarul Financiar.

Ancelotti vrea sa plece de la Paris Saint-Germain pentru a antrena una dintre cele mai mari echipe ale lumii

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Carlo Ancelotti, a cerut sa plece de la formatia din Ligue I pentru a putea antrena in Primera Division.

Noaptea Muzeelor, un magnet pentru bucuresteni. Unde s-au format cele mai mari cozi

Noaptea Muzeelor ii atrage ca un magnet pe bucuresteni, care sambata seara au invadat centrul Capitalei, formand cozi pentru a vizita expozitiile si a participa la evenimentele pregatite de institutii ca Antipa, Muzeul National de Arta al Romaniei si.

Aviz soferilor: Amenzile de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, daca salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

Aviz soferilor: Amenzi de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, cum salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

Cele mai CIUDATE bomboane din lume. Tu ai manca asa ceva?.

Bomboane cu ciocolata, cu menta sau cu capsuni? Sunt, desigur, bune, dar cu ele ne-am obisnuit. Exista, insa, in lume bomboane cu gusturi si forme din cele mai ciudate - inclusiv cu aroma de friptura de miel sau spaghetti, potrivit Hugffington Post, care a facut un top al celor mai ciudate bomboane. Japonia conduce in topul tarilor cu cele mai ciudate bomboane, dar si Marea Britanie, Malaesia sau Mexicul au specialitati la care nu ne-am astepta. Publicatia a lasat la o parte bomboanele create .

Cele mai faimoase ultime cuvinte spuse pe patul de moarte de catre celebritati

Aflati pe patul de moarte, oamenii pot spune cele mai sincere sau neobisnuite lucruri, de cele mai multe ori compatibile cu felul de a fi al persoanei pe durata vietii sale. Daca muribunzii sunt si persoane celebre,.

Studiu: Cele mai bune metode de externalizare in industria bancara.

In ultimii ani, bancile se confrunta cu o presiune din ce in ce mai crescuta de a-si reduce costurile si a-si conserva marjele de profit. Presiunile sunt datorate, in parte, numarului mare de masuri legislative adoptate in contextul unei crizei economice severe. Drept urmare, cele mai multe banci au inceput sa-si reduca expunerea prin vanzarea activelor si a activitatilor auxiliare activitatii bancare sau prin diminuarea acestora pentru a reduce costurile prin orice metoda. In acest context, .

Tornada din Oklahoma City, printre cele mai puternice din SUA.

Tornadele sunt un fenomen obisnuit in zona Marilor Campii din Statele Unite, dar cea de luni soldata cu cel putin 24 de morti de la periferia Oklahoma City a fost una dintre cele mai puternice, o situatie rar intalnita in orase, afirma expertii, citati de AFP, potrivit Mediafax. Este o tornada de catogoria EF-5, nivelul maxim al clasificarii, cu rafale de vant cu viteze de peste 320 de kilometri pe ora, a declarat pentru AFP Kelly Pirtle de la laboratorul national ce studiaza furtunile cele .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )