Libnet.ro
UNICEF

05:30

Aviz soferilor: Amenzile de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

România Liberă România Liberă,
Aviz soferilor: Amenzile de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, daca salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot . continuă pe România Liberă

Aviz soferilor: Amenzi de circulatie MAI MARI de la 1 iulie.

Amenzile de circulatie vor fi mai mari de la 1 iulie in contextul in care, de la aceeasi data, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata creste la 800 de lei lunar. Mai exact, amenzile vor creste proportional cu salariul minim brut pe economie pentru ca acestea sunt calculate in functie de acest plafon. Astfel, cum salariul minim de baza va creste de la 750 de lei la 800 de lei, pretul amenzilor de circulatie se va majora tot cu 50 de lei. Citeste si Amenzile de circulatie pot .

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

Goldman Sachs iese din actionariatul celei mai mari banci din lume

Banca americana de investitii Goldman Sachs Group Inc. a obtinut 1,1 miliarde dolari din vanzarea detinerii sale la Industrial and Commercial Bank of China ICBC - cea mai mare banca din lume dupa valoarea de piata), punand astfel capat unei investitii de sapte ani in aceasta institutie.

George Friedman: Am plecat din Romania confuz. Romanii par sa creada ca solutia este sa fie parte a Europei, o putere slaba inconjurata de altele mai mari

Fondatorul si presedintele companiei Stratfor Strategic Forecasting), George Friedman, publicat o analiza despre Romania si viitorul acesteia, declarandu-se sceptic in legatura cu aparententa la UE. Friedman sugereaza ca o posibila alternativa pentru Romania ar fi orientarea catre un sistem de relatii care sa includa NATO, UE dar si Turcia, pe care o considera o putere regionala in expansiune. Presedintele Stratfor a conferentiat in Romania joi, 16 mai, plecand apoi spre Moldova in cadrul unui turneu regional.

Dacia concureaza cu marcile de lux: A urcat in Top 3 cele mai mari cresteri din Europa

In primele patru luni ale anului 2013, Dacia a inregistrat a doua cea mai mare crestere la nivel european, informeaza Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), preluate de Ziarul Financiar.

Noii proprietari ai Blue Air vor afaceri mai mari si cresterea flotei operatorului aerian.

Flota Blue Air va fi in continuare modernizata si va creste numarul de aeronave in viitorul apropiat. Este un business plan asumat in cadrul procedurii de licitatie, a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Gheorghe Racaru. Compania a mai anuntat ca viitorii actionari vizeaza, printre altele, consolidarea brand-ului, pastrarea afacerilor in 2013 la nivelul de anul trecut si un avans de 3-5% a rulajului in urmatorii doi ani, cresterea gradului de incredere in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )