Libnet.ro
UNICEF

06:31

Cele mai tari 10 bancuri politice. Stiti de ce parlamentarii nu sunt niciodata jefuiti si au salarii atat de mari?

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari 10 bancuri politice. Stiti de ce parlamentarii nu sunt niciodata jefuiti si au salarii atat de mari?

Oamenii politici au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva din cele mai reusite bancuri cu politicieni. continuă pe Adevărul

Cele mai inteligente animale domestice

Toata lumea stie despre caini ca sunt printre cele mai inteligente animale din lume, insa oamenii de stiinta au descoperit recent ca animalele de ferma sunt chiar mai inteligente decat cei mai buni prieteni ai omului.

Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul misterios al femeilor.

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Top 10 bancuri spumoase cu intelectuali. Ce descopera Einstein, Newton si Pascal cand se joaca de-a v-ati ascunselea

Nu doar politicienii sau fotbalistii sunt protagonisti ai bancurilor. Si pe seama intelectualilor se fac glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri despre intelectuali.

Portia de ras de anul acesta: cele mai bune comedii in 2016

Cu totii avem nevoie sa vedem o comedie ocazional, in defavoarea filmelor profunde. V-am pregatit o lista cu cele mai bune comedii in 2016, si, desi unelenu au fost lansate inca, nu-i rau sa stiti la ce sa va asteptati. De asemenea, poti consulta si lista noastra cu cele mai bune comedii din 2015. Cele [].

SUA, Turcia si Ucraina, cele mai neprietenoase tari fata de Rusia

Rusii considera ca SUA, Turcia si Ucraina sunt cele mai neprietenoase state fata de Rusia, in timp ce Belarus, China si Kazahstan au fost definite de peste jumatate dintre rusi drept tarile cele mai prietenoase si cele mai apropiate de Rusia, potrivit unui sondaj realizat de Social Opinion Fund si citat sambata de agentia Prensa Latina.

TOP 10 cele mai puternice servicii secrete

Multe dintre serviciile secrete ale unor tari, precum CIA, MI6, FSB sau Mossad, si-au dobandit un renume de-a lungul istoriei, de multe ori ca urmare a implicarii lor in anumite scandaluri, insa sunt altele care, desi sunt foarte puternice, sunt mai putin cunoscute. Site-ul toptenscentral. com a realizat un top al celor mai bune 10 servicii secrete din lume.

Astronautii raspund la cele mai stupide intrebari de pe Google

Daca mai aveai nevoie de un motiv aditional pentru a-i adora pe astronautii NASA, iti oferim noi unul: au un simt al umorului galactic. Functia de autocompletare a Google e un instrument foarte util, dar deseori poate duce la situatii cel putin amuzante. De exemplu, PDF figureaza ca a patra cea mai populara religie, iar [].

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )