Libnet.ro
UNICEF

19:15

TOP 10 cele mai puternice servicii secrete

Adevărul Adevărul,
TOP 10 cele mai puternice servicii secrete

Multe dintre serviciile secrete ale unor tari, precum CIA, MI6, FSB sau Mossad, si-au dobandit un renume de-a lungul istoriei, de multe ori ca urmare a implicarii lor in anumite scandaluri, insa sunt altele care, desi sunt foarte puternice, sunt mai putin cunoscute. Site-ul toptenscentral. com a realizat un top al celor mai bune 10 servicii secrete din lume. continuă pe Adevărul

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in.

Acestea sunt cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria, scrie playtech. r.

Cele mai bune fructe de consumat dimineata

Fructele sunt extrem de bogate in minerale, vitamine si fibre, atat de necesare ca noi sa fim energici si sanatosi. De aceea, acestea nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica. Afla din acest articol care sunt cele mai bune fructe de consumat dimineata!.

Huawei P9: Primele pareri despre smartphone-ul cu cele mai interesante camere [FOTO]

Huawei P9 a fost lansat oficial, iar smartphone-ul chinezesc cu doua camere este printre cele mai interesante pe care le-am vazut anul acesta. Fotografiatul cu smartphone-ul a devenit chiar subiect de competitie internationala, asa ca nu ar trebuie sa ne mire ca producatorii de telefoane mobile mizeaza din ce in ce mai mult pe ochii [].

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna din minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea mini-vacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste din Romania, dar si manastiri.

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste: lacasul sfant din Romania descris cauna dintre minunile lumii

Cele mai frumoase biserici de vizitat de Paste. Daca aveti nevoie de sugestii pentru petrecerea minivacantei prilejuite de sarbatorile pascale sau pur si simplu pentru a merge la o biserica speciala in sfanta noapte a invierii, va prezentam cateva dintre cele mai frumoase biserici si manastiri de vizitat de Paste din Romania.

Cele mai rele vorbe pe care le poti spune unei familii fara copii

Nu se stie din ce cauze, persoanele fara copii sunt stigmatizate, in special femeile. Iata cele mai rele vorbe pe cre le poti spune unei familii fara copii. Ce decizie proasta? Cine hotaraste ce este.

Telefoanele cu cele mai bune camere: smartphone-uri pentru pasionatii de fotografie

Daca te pasioneaza fotografia, dar inca nu ai cunostinte tehnice si nu vrei sa te avanti spre un aparat profesional, poti experimenta si cu smartphone-ul. Noi am pregatit o lista cu telefoanele cu cele mai bune camere, ca sa ai de unde te inspira. Telefoanele cu cele mai bune camere Samsung Galaxy S7 Noile [].

Tutun de lux: cele mai scumpe tigari din lume

Fumatul este considerat de multi drept un viciu scump, care sapa adanc in buzunarele multor persoane cu venituri si-asa scazute. Dar pentru pasionatii de lulea, exista si anumite branduri rare, de o calitate aparte care, deloc surprinzator, sunt si cele mai scumpe tigari din lume.

Cele mai muncitoare zodii: cine se taraste pe coate pentru reusita si pentru ce nativ munca este o placere

Se spune ca femeile din zodiile Capricorn, Pesti sau Rac sunt cele mai harnice si ca fac orice numai sa leneveasca nu. Iata care sunt cele mai muncitoare zodii, indiferent de sex, si care sunt caracteristicile acestora cand vine vorba de orice fel de activitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )