Libnet.ro
UNICEF

21:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doctor

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doctor

Buna ziua! Buna ziua, domnule politist! Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 80 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? Da! Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Infractorul

Seful plutonului de politisti: La naiba, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de intrare! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Albastru

Un politist spune: De ce noi arestam infractorii? Pentru ca avem uniforme albastre, iar albastru e mai frumos decat negru.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Discutie intre doi politisti

Doi politsti discuta: De ce iti tot freci mainile? Ca mi-e frig Da de ce nu-ti bagi mainile in buzunar? Acolo am manusile.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La doctor

Doctorul catre Alinuta: Mi-ati ascultat sfatul si ati dormit cu fereastra deschisa? Alinuta: Da Doctorul: Deci v-a disparut complet astmul de care sufereati? Alinuta: Nu, dar mi-au disparut.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zana cea buna

Alinuta se plimba prin padure si striga catre zana cea buna: -Te omor, te omor! -Nu ma omori si iti indeplinesc doua dorinte! -Bine: baga un cui in pomul ala sa nu-l poata scoate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La magazin

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: -Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? -Da avem, de care doriti? -Pai aveti de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri si de alaltaieri. -Binei.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da.

Cele mai tari aplicatii de videoconferinte ca sa scapi de Zoom sau Skype

Zoom si Skype sunt printre cele mai populare aplicatii pentru videoconferinte, insa mai exista si alte optiuni extrem de utile de care te poti bucura. in perioada asta, dar nu numai, ai.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Zorro

Zorro vede o tipa care arata super. Ca sa o impresioneze, face un z pe gard. Tipa: Uau, Zuperman! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: -Ba, Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )