Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai tari nuante de ruj in 2015

ADPM ADPM,
Cele mai tari nuante de ruj in 2015

De la rosu puternic pana la culori mai temperate, iata care sunt cele mai tari nuante de ruj in 2015, alese chiar de vedetele internationale. continuă pe ADPM

TOP cele mai tari smartphone-uri lansate in 2015: acestea sunt gadget-urile pe care toata lumea si le doreste

Anul 2015 a adus o serie de revolutii in randul producatorilor de telefoane mobile, iar lupta pentru suprematie pe piata devine una tot mai acerba, asta in conditiile in care producatorii chinezi isi fac tot mai mult loc in topurile de profil. Vezi.

Aferim!, filmul cu cele mai mari incasari in 2015

Un western balcanic - Aferim! -, un thriller politic - De ce eu? - si o Poveste de dragoste, dar si trei debuturi in regia de lungmetraj se numara printre filmele romanesti care au avut cele mai mari incasari in cinematografele din Romania in 2015, fiind vizionate de sute de mii de spectatori.

Un sobolan amator de pizza si o parodie Star Wars - printre cele mai amuzante virale din 2015

O lista a celor mai amuzante videoclipuri devenite virale pe internet, care cuprinde, printre altele, o parodie Star Wars si promo-ul show-ului TV The Muppets, in care apare Dave Grohl, a fost intocmita de contactmusic. com.

Top 10: cele mai bune seriale din 2015. Game of Thrones nu prinde podiumul

Peste 400 de seriale au fost difuzate anul acesta de televiziunile americane. Cititi in continuare care dintre acestea s-au plasat in top 10, pe baza evaluarilor facute de critici si citate de Metacritic .

Cele mai controversate reclame fashion in 2015

In 2015 s-au lansat numeroase campanii fashion care au mizat pe mesaje controversate sau apeland la vedete din industria muzicii sau a modei. Iata cele mai controversate reclame fashion in 2015.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

Piata de achizitii si fuziuni a depasit criza. Cele mai mari tranzactii ale anului 2015 - INFOGRAFIE

2015 a fost un an excelent pentru achizitii si fuziuni, ceea ce denota revenirea optimismului in randul investitorilor. Companii din intreaga lume cauta sa-si extinda activitatea si sa se diversifice intr-un moment in care economia da semne de revenire.

Cele mai frumoase rochii de mireasa purtate de vedete in 2015

Anul 2015 a fost plin de nunti celebre. Pe langa locatiile de vis si aranjamentele florale impresionante, rochiile de mireasa purtate de celebrele mirese au atras toate privirile. Iata cele mai reusite modele.

Cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015

Nu putine au fost momentele surprinzatoare in care vedetele si-au facut aparitia in public cu o noua tunsoare, o noua culoare a parului sau o noua coafura. Iata care au fost cele mai surprinzatoare schimbari de look ale vedetelor in 2015 .

Care sunt cele mai bune albume pop din 2015

Albume semnate de Madonna, Florence + The Machine, Adele si Lana Del Rey se afla printre cele mai bune 20 de discuri pop ale anului 2015, potrivit unui clasament intocmit de revista Rolling Stone.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )