Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca. continuă pe Antena3

Top 5 cele mai cautate jucarii de Craciun in 2015. Ce vor gasi majoritatea copiilor din Romania sub pomul impodobit

Goana dupa cadourile de Craciun este pe ultima suta de metri. Ca de fiecare data cei mici sunt in centrul atentiei asa ca magazinele de jucarii sunt luate cu asalt. Parintii au cea mai grea misiune: aceea de a alege cadoul potrivit si de a se asigura ca Mosul nu da gres. Acest lucru este cu atat mai greu cu cat gusturile copiilor se schimba foarte rapid, iar oferta este extrem de variata.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

Cele mai bune cadouri de Craciun sunt gratis

Sa zambesti cuiva, sa-ti ceri iertare, sa dai un telefon mult asteptat sunt doar cateva cadouri de Craciun care sunt gratis, dar atat de frumoase! Prietena mea din copilarie se lupta cu o boala grea. Nu mai tinusem de cativa ani legatura, insa cand am aflat de la ai mei inca locuieste in acelasi bloc in care ne-am petrecut copilaria) ca trece prin clipe grele, am facut rost de telefonul ei si am sunat-o. Am intrebat-o daca pot s-o vizitez si iata-ne din nou impreuna.

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe [].

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un nou DOODLE. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul in aceste zile cu un nou Doodle special de Sarbatori. E timpul pentru cele mai nobile MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor pe care.

Craciunul din acest an, unul dintre cele mai calde din istorie

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, noteaza Le Figaro in editia electronica de vineri.

Top 10 superstitii de Craciun. Ce trebuie sa mancam in Ajun pentru noroc si de ce nu trebuie sa purtam pantofi noi

Craciunul este una din sarbatorile de care se leaga cele mai multe superstitii si traditii populare, multi dintre romani fiind convinsi ca daca respecta anumite obiceiuri vor avea parte de noroc tot anul care urmeaza.

Andreea Mitu, 100% victorii cu adversare din Top 10 WTA. Simona Halep are doar un succes la trei meciuri cu cele din top

Andreea Mitu, locul 96 WTA, a disputat in 2015 doua meciuri cu jucatoare din Top 10 WTA, castigandu-le pe amandoua, performanta cu care le devanseaza pe Serena Williams 85,7 la suta), Simona Halep 33,3 la suta) sau Maria Sarapova 75 la suta.

Filme de Craciun: cele mai frumoase productii pe care trebuie sa le vedeti de sarbatori VIDEO

Sarbatorile de iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )