Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cenusa Catedralei Notre Dame, scoasa la vanzare pe OLX: Te vindeca si te scapa de blesteme

Adevărul Adevărul,
Cenusa Catedralei Notre Dame, scoasa la vanzare pe OLX: Te vindeca si te scapa de blesteme

Incendiul devastator din Paris, in urma caruia Catedrala Notre Dame a fost puternic afectata, pare sa fie o afacere profitabila pentru anumite persoane. Pe site-urile de specialitate au fost postate anunturi de vanzare a cenusei sfinte, cu puteri vindecatoare, iar preturile nu sunt deloc mici. intre timp, anunturile au fost dezactivate. continuă pe Adevărul

Un grup aerian ofera transport gratuit specialistilor implicati in reconstructia Catedralei Notre Dame de Paris

In urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris, un simbol al istoriei franceze cunoscut in intreaga lume, un important grup din industria aeronautica a anntat ca va oferi gratuitate tuturor specialistilor implicati in refacerea Catedralei Notre Dame.

Sotul miliardar al Salmei Hayek doneaza 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame

Multimiliardarul Francois-Henri Pinault, sotul celebrei actrite Salma Hayek, doneaza nu mai putin de 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame.

Momentul in care flesa catedralei Notre Dame s-a prabusit - VIDEO

Flesa octogonala in forma de sageata a Catedralei Notre-Dame din Paris, cuprinsa de un incendiu urias, s-a prabusit. Flesa originala a fost construita undeva intre 1220 si 1230, refacuta in secolul 1.

Concurs international de arhitectura pentru reconstructia sagetii catedralei Notre-Dame

Premierul Frantei, Edouard Philippe, a anuntat lansarea unui concurs international pentru reconstructia sagetii catedralei Notre Dame, mistuia de flacarile care au cuprins cladirea in seara zilei de.

Consiliul Judetean Cluj va contribui la reconstruirea Catedralei Notre-Dame din Paris

Consiliul Judetean Cluj a aprobat, astazi, alocarea a 100. 000 de lei pentru reconstruirea catedralei Notre-Dame din Paris. Initiativa a apartinut vicepresedintelui Consiliului, Vakar Istvan.

Donatii de 750 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre-Dame din Paris

Miliardari, companii, mii de anonimi s-au mobilizat pentru a finanta reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris. In mai putin de doua zile, donatiile au ajuns la 750 de milioane de euro.

Fotografia care a cucerit internetul! A fost facuta in fata Catedralei Notre-Dame cu doar o ora inainte sa fie cuprinsa de flacari

O tanara de 23 de ani a facut o fotografie in fata Catedralei Notre-Dame din Paris cu doar o ora inainte ca aceasta sa fie cuprinsa de flacari. Brooke Windsor i-a surprins in fotografia ei pe o feti.

Comitetul International Olimpic doneaza 500.000 de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame

Comitetul International Olimpic CIO) a anuntat ca va face o donatie de 500. 000 de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame de Paris, relateaza LEquipe.

Comitetul International Olimpic doneaza 500.000 de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame

Comitetul International Olimpic CIO) a anuntat ca va face o donatie de 500. 000 de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame de Paris, relateaza LEquipe.

AIR FRANCE-KLM OFERA: Transport gratuit pentru specialistii implicati in reconstructia catedralei Notre-Dame

Grupul Air France-KLM ofera transport gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialistilor implicati in refacerea catedralei Notre-Dame din Paris.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )