Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este Lilian Zamfiroiu, noul presedinte ICR.

România Liberă România Liberă,
Cine este Lilian Zamfiroiu, noul presedinte ICR.

Lilian Zamfiroiu, numit, marti, in functia de presedinte al ICR, este doctor in istorie si si-a inceput activitatea in diplomatie in 2001, dupa ce a lucrat ca profesor de limba romana si a cochetat cu presa, de la revista Universitatii Bucuresti, inainte de 1989, pana la RRA si Radio Vacanta, scrie Mediafax. Lilian Zamfiroiu si-a inceput activitatea in diplomatie in 2001, ca director general al Directiei de Comunicare si Diplomatie Publica din Ministerul Afacerilor Externe, iar din 2008, . continuă pe România Liberă

Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al ICR

Diplomatul Lilian Zamfiroiu a fost votat, ieri, in functia de presedintele al Institutului Cultural Roman ICR), la propunerea PSD.

Zamfiroiu, noul presedinte ICR - profesor de limba romana, ziarist, iar din 2001 diplomat

Lilian Zamfiroiu numit in functia de presedinte al ICR, este doctor in istorie si si-a inceput activitatea in diplomatie in 2001, dupa ce a lucrat ca profesor de limba romana si a cochetat cu presa, de la revista Universitatii Bucuresti, inainte.

Criticul Alex Stefanescu despre noul presedinte al ICR:Lilian Zamfiroiu nu exista ca om de cultura

Alex Stefanescu spune ca Lilian Zamfiroiu, noul presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), nu s-a remarcat prin nimic, nici macar ca functionar.

Teodor Baconschi, despre Lilian Zamfiroiu propus la sefia ICR: Nu se cunosc antecedente intelectuale sau fapte de creatie

In urma propunerii din partea USL a lui Lilian Zamfiroiu pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), oamenii politici si-au exprimat opiniile pe reteaua sociala Facebook. in vreme diplomatului Toader Paleologu nu i se pare o idee rea, Teodor Baconschi, fostul ministru al Externelor, apreciaza ca, in cazul lui Lilian Zamfiroiu, nu se cunosc antecedente intelectuale.

Lilian Zamfiroiu, adjunctul ambasadorului la UNESCO, propus de USL drept inlocuitor al lui Marga la sefia ICR

USL ar urma sa-l propuna pe diplomatul Lilian Zamfiroiu la presedintia ICR, dupa fortarea demisiei lui Andrei Marga, a confirmat senatorul PSD Georgica Severin, sef al Comisiei de Cultura din Senat. Potrit.

VIDEO Lilian Zamfiroiu, adjunctul ambasadorului la UNESCO, este propunerea USL pentru a-l inlocui pe Andrei Marga la sefia ICR

Presedintele Comisiei pentru cultura si media de la Senat, Georgica Severin PSD), a declarat luni pentru Agerpres ca Lilian Zamfiroiu, diplomat de cariera, este propunerea USL pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR). Severin a spus ca propunerea va fi inaintata marti Birourilor Permanente. Lilian Zamfiroiu este de sapte ani adjunctul ambasadorului Romaniei la UNESCO. Articol in curs de actualizare.

UPDATE. Lilian Zamfiroiu, avizat favorabil pentru functia de presedinte ICR.

Diplomatul Lilian Zamfiroiu a fost votat, marti, in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), la propunerea grupului parlamentar PSD, cu 104 voturi pentru si 24 de voturi impotriva, potrivit Mediafax. Lilian Zamfiroiu a declarat, marti, la audierea sa pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR), din comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat, ca isi doreste sa-i aduca la aceeasi masa pe toti reprezentantii culturii .

Lilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru presedintia ICR.

Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Georgica Severin, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca propunerea USL pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) este diplomatul Lilian Zamfiroiu. USL sustine si va propune in Senat pe domnul Lilian Zamfiroiu, actualul adjunct al ambasadorului nostru la UNESCO, o persoana care, de sapte ani, este la UNESCO, extrem de familiarizat cu ceea ce inseamna diplomatie culturala, o persoana cu o vasta experienta in zona .

Lilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru presedintia ICR

Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Georgica Severin, a declarat, luni, pentru Mediafax ca propunerea USL pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) este diplomatul Lilian Zamfiroiu.

VIDEO Lilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru presedintia ICR

Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Georgica Severin, a declarat, luni, pentru Mediafax ca propunerea USL pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman ICR) este diplomatul Lilian Zamfiroiu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )