Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine sunt BUGETARII din Romania care, pe timp de criza, au salarii de 18.000 de lei

Antena3 Antena3,
Cine sunt BUGETARII din Romania care, pe timp de criza, au salarii de 18.000 de lei

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Asa poate fi tradusa criza economica pentru bugetarii din Romania. in timp ce salariile celor mai multi angajati la stat au fost taiate drastic, unele companiile de stat. continuă pe Antena3

Locul din Romania care pare opera unui pictor faimos. Este IREAL, e dumnezeiesc!

Pentru cei care vor sa se deconecteze de nebunia din marile orase sau vor sa redescopere Romania, acest loc este ideal. Cheile Nerei din Caras Severin vin ca o amintire constanta a perfectiunii care a fost.

COMPETITIE MARE. Cine se lupta pentru autostrada Craiova-Pitesti

Un consortiu din Romania, care include doua companii ale omului de afaceri Dorinel Umbrarescu, si patru asocieri din care fac parte companii din China, Turcia, Franta, Spania, Austria, Grecia si Italia au depus oferte pentru constructia drumului.

Patru institutii din Romania, in topul mondial general al universitatilor

Compania Quacquarelli Symonds QS) precizeaza ca topul mondial general al universitatilor include patru institutii de invatamant superior din Romania, care, in ierarhia aferenta anului 2012, se afla pe locul 601 din 700.

Funeriu: Partidele din Romania continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu, membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, a declarat, sambata, ca partidele din Romania au fost si continua sa fie adunaturi de oameni in jurul unor interese, in timp ce obiectivul fundatiei este de a uni oameni in jurul unor valori, Miscarea Populara urmand sa ramana fundatie, conform surselor de presa.

IPP: CSM arunca in derizoriu independenta si calitatea actului de justitie din Romania.

Institutul pentru Politici Publice IPP) a catalogat, intr-un comuniat de presa remis Romania Libera, avizul pozitiv dat joi in cazul unora dintre candidatii la functiile cele mai inalte in sistemul judiciar romanesc, drept un act prin care Consiliul Superior al Magistraturii CSM) discrediteaza grav credibilitatea si independenta justitiei din Romania. Mai mult subliniaza IPP, prin aviz este afectata si increderea publicului in CSM. IPP atrage atentia ca procurorul propus pentru cea mai .

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

Subiectele Zilei:De ce este periculoasa numirea ca procuror general a unei persoane cu o pregatire precara; Europa nu-si poate scoate tinerii din somaj; Fabrica de avize medicale: clinica din Bacau care i-a dat adeverinta unui mort pentru a conduce camioa

Scandalos: cum au crescut in timp de criza salariile in companiile de stat. Ministrul Transporturilor: Sunt primul care se bucura. Criza care a dus la taieri drastice ale salariilor bugetarilor si ale angajatilor din mediul privat in ultimii ani, nu s-a resimtit in majoritatea companiilor de stat. Aici, castigul mediu a ajuns. De ce s-a despartit Ceausescu de Maurer. Ion Gheorghe Maurer a fost premierul cu cea mai lunga guvernare din istoria contemporana a Romaniei. A exercitat prerogativele functiei timp de 13 ani 1961-1974). Despartirea de el a insemnat pentru Ceausescu inceputul unui timp.

Cine sunt HOTII Europei? Iata pe ce loc se claseaza Romania la Olimpiada ilegalitatii

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza zilei o ancheta jurnalistica inedita, intitulata Olimpiada ilegalitatii si realizata de un post de televiziune important din.

Pentagon: Solutiile la conflictul din Siria si la criza iraniana sunt politice, nu militare

Solutiile la problemele din Orientul Mijlociu, in special la conflictul din Siria si la criza nucleara iraniana, sunt politice, nu militare, apreciaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )