Libnet.ro
UNICEF

05:15

Clementa pentru fiul unei foste judecatoare, condamnat pentru trafic de droguri. Pedeapsa i-a fost redusa cu un an

Adevărul Adevărul,
Clementa pentru fiul unei foste judecatoare, condamnat pentru trafic de droguri. Pedeapsa i-a fost redusa cu un an

Curtea de Apel Iasi a admis apelul formulat de Dan Bratosin Nastasa, cunoscuta beizadea a municipiului Husi, impotriva sentintei Tribunalului Vaslui prin care a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de droguri de risc si mare risc. Pedeapsa a fost redusa de judecatorii ieseni in urma constituirii completului de divergenta, dupa ce primii doi judecatori din complet nu au ajuns la o hotarare in consens. continuă pe Adevărul

Siria felicita Rusia pentru restabilirea unei lumi multipolare

Presedintele sirian Bashar al-Assad a felicitat Rusia pentru restabilirea unei lumi multipolare dupa doua decenii de suprematie a Statelor Unite la nivel global, conform Mediafax.

Bashar al-Assad felicita Rusia pentru restabilirea unei lumi multipolare

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a felicitat Rusia pentru restabilirea unei lumi multipolare dupa doua decenii de suprematie a Statelor Unite la nivel global, informeaza AFP. Presedintele.

Presedintele sirian Bashar al-Assad a felicitat Rusia pentru restabilirea unei lumi multipolare

Presedintele sirian Bashar al-Assad a felicitat Rusia pentru restabilirea unei lumi multipolare, dupa doua decenii de suprematie a Statelor UNite la nivel global, relateaza AFP. Al-Assad s-a intalnit cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )