Libnet.ro
UNICEF

06:45

CNA dezminte oficial orice implicare in cazul Monica Macovei-Pro TV

Hotnews Hotnews,
 CNA dezminte oficial orice implicare in cazul Monica Macovei-Pro TV

Membrii CNA dezmint categoric orice fel de implicare a acestui for in decizia Pro TV de a anula o emisiune ce urma sa fie transmisa online pe site-ul stirileprotv. ro, asa cum sustinea, marti, candidatul la prezidentiale Monica Macovei, se arata intr-un comunicat de presa al forului audiovizual. continuă pe Hotnews

CNA dezminte acuzatiile lui Macovei ca ar fi intervenit pentru anularea unei emisiuni online a ProTV

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) dezmint, intr-un comunicat de presa, orice fel de implicare a institutiei in anularea unei emisiuni ce urma sa fie transmisa online pe site-ul stirileprotv. ro, respingand acuzatiile aduse in acest sens de Monica Macovei.

Scandalul Monica Macovei - PRO TV, clarificat maine de CNA. Jucan: Daca s-a dat vreun telefon, e trafic de influenta

Conducerea CNA a invitat-o pe Monica Macovei sa participe la sedinta de maine, dupa ce candidatul indepenent la Presedintie a acuzat ca site-ul stirileprotv. ro a anulat o emisiune in care trebuia sa participe, in urma unui telefon primit de la CNA.

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, potrivit stiripesurse. ro. Macovei si-a ironizat permanent adversarul, caruia i s-a adresat cu apelativul doamna Udrea.

Monica Macovei: Sunt singurul candidat nesantajabil

Eurodeputatul Monica Macovei, candidat independent la functia de presedinte al Romaniei, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Piatra Neamt, ca este singurul candidat care va asigura continuarea luptei anticoruptie, adaugand si ca e nesantajabila, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )