Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scandalul Monica Macovei - PRO TV, clarificat maine de CNA. Jucan: Daca s-a dat vreun telefon, e trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Scandalul Monica Macovei - PRO TV, clarificat maine de CNA. Jucan: Daca s-a dat vreun telefon, e trafic de influenta

Conducerea CNA a invitat-o pe Monica Macovei sa participe la sedinta de maine, dupa ce candidatul indepenent la Presedintie a acuzat ca site-ul stirileprotv. ro a anulat o emisiune in care trebuia sa participe, in urma unui telefon primit de la CNA. continuă pe Adevărul

Monica Macovei: Sunt singurul candidat nesantajabil

Eurodeputatul Monica Macovei, candidat independent la functia de presedinte al Romaniei, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Piatra Neamt, ca este singurul candidat care va asigura continuarea luptei anticoruptie, adaugand si ca e nesantajabila, relateaza Agerpres.

Cui i-e frica de Monica Macovei? Frustrari, anxietati, fobii

Paradoxul acestor saptamani de dinaintea alegerilor prezidentiale este ca, in pofida prevestirilor sumbre despre nesansele Monicai Macovei de a intra in turul al doilea, asistam la o concentrare de tir, din varii directii, exact inspre acest candidat. De ce aceasta inversunare? De ce i se masluieste nu doar biografia, ci si programul? Pe cine deranjeaza candidata independenta? Care sunt categoriile contra ei? In acest articol, analiza reactiilor in raport cu Monica Macovei serveste pentru a pune in fata cititorului un tablou mai larg.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )