Libnet.ro
UNICEF

19:00

CNA: RCSRDS nu a avut aprobarea sa scoata canalele Discovery.

România Liberă România Liberă,
CNA: RCSRDS nu a avut aprobarea sa scoata canalele Discovery.

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Rasvan Popescu, a declarat vineri dimineata, pentru Mediafax, ca RCSRDS nu a avut aprobarea Consiliului sa scoata din grilele de cablu canalele Discovery, cazul urmand sa fie analizat in prima sedinta a CNA de saptamana viitoare. Nu au avut aprobarea noastra si vom discuta cazul in prima sedinta a Consiliului, a spus Rasvan Popescu. RCSRDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu care au aproximativ doua milioane . continuă pe România Liberă

RCSRDS vrea sa scoata canalele Discovery si de pe retelele de cablu

RCSRDS a solicitat Consiliului National al Audiovizualului CNA) aprobarea sa scoata canalele Discovery de pe retelele sale de cablu, analogic si digital, dupa ce, pe 23 noiembrie, compania de telecomunicatii.

RCSRDS a scos, joi seara, toate canalele Discovery si de pe retelele sale de cablu fara a avea aprobarea CNA

RCSRDS a scos, joi seara, toate canalele operate de compania Discovery Networks de pe retelele sale de cablu, analogic si digital, dupa ce, pe 23 noiembrie, compania de telecomunicatii a scos Discovery Channel de pe reteaua sa de satelit Digi. Aceasta masura a fost luata fara a-si anunta telespectatorii si fara a avea aprobarea Consiliului National al Audiovizualului CNA) pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului, anunta Mediafax. Discovery Channel pierde astfel aproape 50% din piata de distributie TV din Romania, conform surselor citate de Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )