Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis ieri o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, atentionare care este valabila pana luni, la ora 24:00. continuă pe Ziarul Bursa

Avertizare cod galben de inundatii pe rauri din 19 judete

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pe rauri din 19 judete, unde incepand de duminica dimineata si pana luni noapte se pot produce inundatii locale, in urma scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Pericol de inundatii. Hidrologii au emis cod galben. Sunt anuntate ploi insemnate cantitativ pana marti seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, valabila pana luni, la ora 24. Potrivit hidrologilor,.

Cod galben de inundatii in 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, valabila pana luni, la ora 24,00.

Cod galben de inundatii pana luni seara. Avertismentul facut de hidrologi

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru 20 de judete, in intervalul 12. 2016, ora 06:00 13. 2016, ora 24:00. Codul galben de inundatii a fost emis pentru intervalul.

METEO: Cod galben de INUNDATII in 19 judete

Rauri din 19 judete se afla sub cod galben de inundatii, de duminica dimineata si pana luni noapte, conform unei avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor.

Informare de ploi valabila pana marti. Hidrologii au emis o avertizare de Cod galben de inundatii

Vestul si nord-vestul tarii se afla pana marti sub informare de ploi, vant si grindina, insa specialistii anunta ca aceste fenomene se vor semnala si in restul tarii. Practic, ploi sunt asteptate in toata tara saptamana viitoare.

Informare de ploi valabila pana marti. Hidrologii au emis o avertizare de Cod galben de inundatii. Ploile au facut prapad in Capitala

Vestul si nord-vestul tarii se afla pana marti sub informare de ploi, vant si grindina, insa specialistii anunta ca aceste fenomene se vor semnala si in restul tarii. Practic, ploi sunt asteptate in toata tara saptamana viitoare.

Cod PORTOCALIU de inundatii in centrul si vestul Romaniei

Hidrologii au emis duminica mai multe avertizari Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete din centrul si vestul tarii, valabile pana luni dimineata la ora 9.

ALERTA meteo! Cod galben de furtuni. Aversele vor depasi 30 de litri pe metrul patrat

Vremea se strica din nou in urmatoarele zile, anunta meteorologii. Agentia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de ploi, insotite de grindina, descarcari electrice, dar si.

Inundatii in Bucuresti si judetele limitrofe. Autostrada Soarelui, blocata zeci de minute

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi in Capitala. Conform meteorologilor, avertizarea este valabila pana la ora 20:00 Conform meteorologilor, se vor semnala intensificari de scurta d.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )