Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete

Rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit actualizarii unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete. Meteorologii au emis cod galben de ploi torentiale in doua judete

Rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit actualizarii unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod GALBEN de inundatii pe rauri din noua judete, pana duminica la ora 14.00

Hidrologii au emis avertizare cod galben de inudantii pe rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete (FOTO)

Rauri din judetele Cluj, Bihor, Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin, Teleorman, Botosani si Iasi se afla, pana duminica la ora 14. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit actualizarii unei atentionari.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din 16 judete

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii de joi seara, de la ora 18:00, pana vineri dupa-amiaza, la ora 15:00, pentru rauri din 16 judete din vestul si sudul tarii.

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe rauri din 30 de judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri cod galben de inundatii pentru zeci de rauri din 30 de judete, incepand cu ora 13. 00, pana sambata la ora 16. Atentionarea vizeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )