Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cod PORTOCALIU de canicula. Care sunt cele mai afectate judete

România Liberă România Liberă,
Cod PORTOCALIU de canicula. Care sunt cele mai afectate judete

Meteorologii au emis, marti, doua avertizari de canicula, valabile incepand cu ora 9. Este vorba despre un cod galben, valabil pentru toata tara, si un cod portocaliu, valabil in Maramures, Crisana, Banat, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Transilvaniei si al Olteniei, conform ANM. continuă pe România Liberă

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Care sunt cele mai fericite, dar si cele mai nefericite tari din lume

Tara in care locuiesti are un impact major asupra fericirii tale. Potrivit unui studiu realizat de Gallup despre emotiile resimtite la nivel global, lansat joi, cei mai tristi oameni din lume locuiesc in tari aflate in plina criza, economica sau de alt.

DOCUMENT. Care sunt si cum explica liderul sindical Gabriel Tudorache cele 14 revendicari ale controlorilor de trafic aerian. Vezi care sunt cele doua momente critice care au dus la capusarea institutiei

Liderul sindical Gabriel Tudorache a explicat pentru Hotnews care sunt cele 14 revendicari ale sindicalistilor de la Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) si de ce rezolvarea acestora este importanta pentru asigurarea in bune a conditii a traficului aerian din Romania. Sindicalistul sustine ca schimbarea conducerii ROMATSA in ianuarie 2014, dupa accidentul din Apuseni, si aprobarea unei organigrame in mod ilegal de catre consiliul de administratie al regiei au dus la capusarea companiei de catre clientela politica. Tudorache a declarat, luni, pentru Hotnews ca s-a ajuns la un acord cu patronatul pentru toate cele 14 revendicari, insa sindincalistii nu vor semna acordul de incetare a grevei pana cand nu se vor gasi solutiile legale pentru surplusul de personal creat dupa revenirea la vechea organigrama. Vezi in articol care au fost cele doua momente critice de la ROMATSA.

Cod portocaliu de canicula in 10 judete din vest si nord-est si cod galben in restul tarii

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula, luni si marti, pentru zece judete din partea de vest si cea de nord-est a tarii, in timp ce restul tarii se va afla sub cod galben.

Parlamentarii, sanctionati pentru absentele nemotivate. Care sunt cei mai mari chiulangii

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, ca deputatii care au avut absentele nemotivate in precedenta sesiune sa fie sanctionati, conform regulamentului, cu retinerea a 1% din indemnizatia.

Care sunt cele mai bune scuze pentru a trage chiulul de la munca si ce motive nu le sunt pe plac sefilor

Daca ai o zi proasta si te gandesti sa te invoiesti de la serviciu, ar trebui sa stii ca o simpla raceala, un accident sau migrenele nu reprezinta, pentru angajatori, motive suficient de bune ca sa lipsesti de la locul de munca.

COD portocaliu de CANICULA, valabil luni si marti. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis un cod galben de canicula, valabil pentru luni si marti, pentru toate regiunile tarii si un cod portocaliu valabil pentru zece judete din tara.

Cod portocaliu de canicula la inceput de toamna

Suntem in plina atentionare cod galben de canicula si meteorologii au emis deja una in plus. Vorbim de cod portocaliu de canicula in urmatoarea perioada. Astfel, conform ANM, luni, 31 august si mar.

Cod portocaliu de canicula

Zece judete din partea de vest si cea de nord-est a tarii vor fi sub cod portocaliu de canicula, luni si marti, in timp ce restul tarii va fi sub cod galben, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )