Libnet.ro
UNICEF

19:30

Codul Rutier, modificat din nou: sanctiuni mai blande pentru soferi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Codul Rutier, modificat din nou: sanctiuni mai blande pentru soferi

Sanctiunile din noua legislatie rutiera au fost modificate substantial fata de proiectul de act normativ initial, cea mai mare amenda fiind stabilita la 9. 600 lei, fata de 16. 000 lei, iar suspendarea permisului, dupa un accident grav, urmand sa vizeze. continuă pe Wall-Street Ro

Noul COD RUTIER prevede sanctiuni mai blande decat varianta initiala propusa spre dezbatere

Se imblanzesc amenzile din proiectul noului Cod Rutier. De la 16. 000 de lei, cea mai aspra sanctiune a ajuns acum la 9. 600 de lei. Nici perioada maxima de suspendare a permisului nu mai este de patru ani, ci d.

Codul Rutier 2013: cauzele traficului haotic, problemele cele mai frecvente si solutii

Coruptia, procedurile defectuoase, trucarea inspectiilor RAR trucate si ale inspectiilor medicale sunt cateva dintre cauzele principale ale haosului de pe soselele romanesti, scrie Vali Petcu pe blogul sau. El enumera si cateva dintre problemele frecvente din trafic care duc Romania pe un loc fruntas in topul accidentelor mortale), dar si solutii pentru rezolvarea lor - in conditiile in care propunerea de modificare a Codului Rutier ar aduce amenzi mult mai mari.

Antonescu:Proiectul privind Codul Rutier nu va fi introdus pe agenda Guvernului in urmatoarele doua saptamani

Crin Antonescu a declarat vineri ca Biroul Politic National al PNL a luat decizia politica potrivit careia proiectul ministrului de Interne, Radu Stroe, privind Codul Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a Guvernului in urmatoarele doua saptamani.

Antonescu: Proiectul privind Codul Rutier nu va fi introdus pe agenda Guvernului in urmatoarele doua saptamani

Crin Antonescu a declarat vineri ca Biroul Politic National al PNL a luat decizia politica potrivit careia proiectul ministrului de Interne, Radu Stroe, privind Codul Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a Guvernului in urmatoarele doua saptamani.

Minerii care s-au blocat in subteran la Rosia Montana vor intra din nou in galerie

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti vor intra duminica din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior, informeaza Agerpres.

Miley Cyrus socheaza din nou: Apare goala pe coperta noului album (FOTO)

Miley Cyrus isi socheaza din nou fanii , de caeasta data, folosindu-se de coperta noului sau album, Bangerz, relateaza New York Daily News. Vedete de 20 de ani apare dezbracata si pe coperta.

Guvernul ajusteaza, din nou, legea retrocedarilor, dupa cererea americanilor

Autoritatile statului au decis, din nou, sa modifice legea restituirii imobilelor preluate abuziv de regimul comunist, prin adoptarea unui nou act normativ pe care Parlamentul il va vota in perioada urmatoare.

Ce au declarat Ponta si Stroe despre Codul Rutier.

Premierul Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, ca la definitivarea noului Cod Rutier, aflat in dezbatere publica, sa tina cont mai ales de numarul prea mare al deceselor in accidente si amenzilor neplatite, ministrul spunand insa ca a atenuat din sanctiuni inclusiv dupa emisiuni TV, transmite Mediafax. Sa tineti cont de toate opiniile, dar cel mai mult va rog sa tineti cont de realitate: avem mult prea multi oameni care mor pe strazi in accidente rutiere, mult prea multi .

Fondul Proprietatea, din nou in litigiu cu ASF

Grezegorz Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, a ramas doar cu speranta sa se inteleaga mai bine cu ASF decat cu CNVM, dorinta pe care si-a exprimat-o dupa Adunarea Generala din 25 aprilie 2013.

Putin ar putea candida din nou la presedintie in 2018.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca nu exclude sa candideze pentru un al patrulea mandat de presedinte la alegerile din 2018, relateaza agentia rusa Novii Reghion, conform Mediafax. Putin a facut declaratia in cadrul unei reuniuni a clubului international de discutii Valdai. In cadrul discutiilor, presedintele rus l-a intrebat pe fostul premier francez Francois Fillon daca planifica sa candideze in alegerile prezidentiale din Franta, in 2017. Fillon a refuzat sa .

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )