Libnet.ro
UNICEF

10:45

Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

România Liberă România Liberă,
Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

Revista Timpul si Asociatia Revistei Timpul demareaza in aceasta saptamana colocviile Oamenii Timpului. Manifestari culturale de inalta tinuta, colocviile vor fi organizate la Muzeul Unirii. Primul eveniment il are ca invitat pe jurnalistul si activistul civic Liviu Mihaiu si este programat azi de la ora 17. Tema este Statul roman - cel mai mare dusman al societatii civile?. continuă pe România Liberă

Cel mai mare targ de produse medicale din partea de Vest a Romaniei are loc la Arad

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 5 7 noiembrie 2015, editia cu numarul 22 a celui mai mare eveniment medical din partea de vest a Romaniei, AR-MEDICA.

Laura Coroianu, CEO Emagic, cel mai mare organizator de concerte din Romania: Schimbati legislatia

Autoritatile din Romania trebuie sa schimbe legislatia in privinta felului in care sunt gestionate spatiile pentru evenimente si spectacole, pentru a evita tragedii precum cea care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti in care au.

Cazul Rostock: statul roman, executat de un consortiu care nu mai exista?

In cazul Rostock statul roman este executat de un consortiu care nu mai exista.

Yuanul, in cea mai mare apreciere din ultimii zece ani

Yuanul s-a apreciat, vineri, cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil

Dupa ce ne-au impresionat cu o serie de sisteme ultraportabile de top, chinezii au lansat mult mai accesibilul Lenovo Yoga 700 pe aceeasi reteta. in urma cu cateva saptamani, cei de la Lenovo au anuntat cu surle si trambite, cea mai noua serie de sisteme hibride cu numele Lenovo Yoga 900. Acelea aratau foarte bine [] Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CM Rugby 2015: Cine a fost ales cel mai bun rugbist al anului

Dan Carter, campion mondial cu echipa Noii Zeelande, care a cucerit titlul, la Londra, sambata trecuta, a fost desemnat cel mai bun rugbist al anului 2015.

Hornarii profesionisti din Romania au ajuns sa se scoleasca in strainatate. Statul roman nu le recunoaste importanta

Meseria de hornar este o meserie care implica o mare responsabilitate. Un cosar profesionist nu vine pe bicicleta si cand pleaca nu lasa o simpla chitanta. Mircea Balsoianu este unul dintre cei mai apreciati si mai cautati maestri cosari din Romania.

Cum ii puneau bete in roate autoritatile din Focsani celui mai mare arhitect roman, Ion Mincu - de cate ori si-a dat demisia

Unul dintre cei mai mari arhitecti romani, Ion Mincu, a fost in doua randuri angajat ca inginer arhitect la Primaria Focsani, in anii 1870.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )