Libnet.ro
UNICEF

21:31

Cel mai mare targ de produse medicale din partea de Vest a Romaniei are loc la Arad

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare targ de produse medicale din partea de Vest a Romaniei are loc la Arad

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 5 7 noiembrie 2015, editia cu numarul 22 a celui mai mare eveniment medical din partea de vest a Romaniei, AR-MEDICA. continuă pe Adevărul

Laura Coroianu, CEO Emagic, cel mai mare organizator de concerte din Romania: Schimbati legislatia

Autoritatile din Romania trebuie sa schimbe legislatia in privinta felului in care sunt gestionate spatiile pentru evenimente si spectacole, pentru a evita tragedii precum cea care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti in care au.

Colocviu: Statul roman cel mai mare dusman al societatii civile?

Revista Timpul si Asociatia Revistei Timpul demareaza in aceasta saptamana colocviile Oamenii Timpului. Manifestari culturale de inalta tinuta, colocviile vor fi organizate la Muzeul Unirii. Primul eveniment il are ca invitat pe jurnalistul si activistul civic Liviu Mihaiu si este programat azi de la ora 17. Tema este Statul roman - cel mai mare dusman al societatii civile?.

Unde si cand esti cel mai expus accidentelor rutiere. Momentele din zi cand se produc cel mai adesea astfel de evenimente

Drumul National 1C este cel mai periculos, urmat la mica distanta de Drumul National 18. Cel putin asta reiese dintr-o statistica pusa la dispozitie de Serviciul Politiei Rutiere Maramures. Pe tronsoanele Lapusel si Cicarlau s-au inregistrat cele mai multe evenimente rutiere cu urmari grave.

Chiar avem cele mai bune spitale si dotari medicale din lume?

Cu o zi inainte de dezastrul din clubul Colectiv, situatia din sistemul medical romanesc nu parea deloc roza. Era asa cum o stim de ani de zile. Lipsa de personal, lipsa de medicamente, lipsa de consumabile, lipsa de aparatura moderna, lipsa de bani.

Yuanul, in cea mai mare apreciere din ultimii zece ani

Yuanul s-a apreciat, vineri, cel mai mult dupa anul 2005, cand China a renuntat la cotarea stricta a monedei fata de dolar, dupa ce banca centrala a anuntat ca analizeaza relaxarea controlului capitalului, printr-un program pilot in zona comerciala libera din Shanghai, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Cronologie: Cele mai grave incendii produse in cluburi de noapte din lume in ultimii 75 de ani

Agentia Associated Press prezinta o cronologie a celor mai grave incendii produse in cluburi de noapte din lume in ultimii 75 de ani, dupa tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv din Bucuresti, soldata cu 29 de morti si aproximativ 180 de raniti, noteaza Mediafax.

Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil

Dupa ce ne-au impresionat cu o serie de sisteme ultraportabile de top, chinezii au lansat mult mai accesibilul Lenovo Yoga 700 pe aceeasi reteta. in urma cu cateva saptamani, cei de la Lenovo au anuntat cu surle si trambite, cea mai noua serie de sisteme hibride cu numele Lenovo Yoga 900. Acelea aratau foarte bine [] Lenovo Yoga 700 este cel mai accesibil ultraportabil ultraflexibil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

CM Rugby 2015: Cine a fost ales cel mai bun rugbist al anului

Dan Carter, campion mondial cu echipa Noii Zeelande, care a cucerit titlul, la Londra, sambata trecuta, a fost desemnat cel mai bun rugbist al anului 2015.

Turcii voteaza duminica in cel de-al doilea scrutin legislativ din acest an

Turcii voteaza duminica in cel de-al doilea scrutin legislativ din acest an, pe fondul deteriorarii securitatii. Partidul Justitiei si Dezvoltarii AKP), aflat la putere, spera sa obtina suficiente mandate pentru a Guverna singur.

Cele mai grave INCENDII produse in cluburile de noapte din intreaga lume

Drama din clubul Colectiv, de vineri seara, continua seria neagra a unor asemenea evenimente, produse in intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )