Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hornarii profesionisti din Romania au ajuns sa se scoleasca in strainatate. Statul roman nu le recunoaste importanta

Adevărul Adevărul,
Hornarii profesionisti din Romania au ajuns sa se scoleasca in strainatate. Statul roman nu le recunoaste importanta

Meseria de hornar este o meserie care implica o mare responsabilitate. Un cosar profesionist nu vine pe bicicleta si cand pleaca nu lasa o simpla chitanta. Mircea Balsoianu este unul dintre cei mai apreciati si mai cautati maestri cosari din Romania. continuă pe Adevărul

Spectre ajunge in cinematografele din Romania

Cei care asteapta cu sufletul la gura premiera noului film din seria James Bond, au motiv de bucurie. Pelicula va ajunge saptamana aceasta in cinematografele din Romania. SPECTRE este cel de-al 24-lea film din celebra franciza britanica James Bond si cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig in rol principal, dupa Casino Royale 2006), [] Spectre ajunge in cinematografele din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Laura Coroianu, CEO Emagic, cel mai mare organizator de concerte din Romania: Schimbati legislatia

Autoritatile din Romania trebuie sa schimbe legislatia in privinta felului in care sunt gestionate spatiile pentru evenimente si spectacole, pentru a evita tragedii precum cea care a avut loc vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti in care au.

Marian Preda, sociolog: Sistemul de pensii din Romania nu are nici o sansa. Sunt necesare reforme rapide

Principala problema a sistemului de pensii din Romania vizeaza raportul dintre pensionari si numarul de salariati, persoane care contribuie la fondul public de pensii. Daca in 1990 erau peste 8 milioane de salariati si 3,5 milioane de pensionari, acum.

Liderul trupei Antract: Cred ca peste 70% dintre cluburile underground din Romania se vor inchide

Bobita Catusanu, liderul trupei rock Antract, a declarat luni, pentru Agerpres, ca se asteapta ca in perioada urmatoare aproximativ 70% dintre cluburile underground din Romania sa se inchida. Sunt dupa doua zile in care parca traiesc in alt film. Am patru prieteni care au murit si altii care se lupta sa supravietuiasca. ) Nu credeam sa pot trai vreodata asa ceva. ) Ma doare sufletul sa-mi vad prieteni in cosciuge, sa vad colegi in suferinta, mame care sunt efectiv socate. Cand ma uit la cladirea fabricii Pionierul si se vede bannerul cu Antract acolo, e parca ceva ireal. Acolo au murit tineri frumosi care au deschis o carte, care au venit sa guste un fenomen artistic, oameni care iubeau metafora, spune liderul Antract.

Colegiul Psihologilor din Romania si MedLife lanseaza un program gratuit de consiliere a victimelor incendiului de la clubul Colectiv

Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta 021 9647- pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora.

Guvernul de la Chisinau a demarat controale in toata tara dupa tragedia din Romania / Campanie de donare de sange peste Prut pentru victimele din Romania

Premierul interimar al Republicii Moldova Gheorghe Brega a dispus efectuarea controalelor in toate localurile de divertisment din tara pentru a verifica daca acestea au planuri impotriva incendiilor si daca sunt respectate, ministrul de interne precizand ca acestea vor dura doua saptamani.

Productia agricola din Romania poate creste mai mult decat de doua ori

Origine Enterprises PLC, furnizor international de servicii cu valoare adaugata, tehnologii si informatii strategice pentru producatorii primari din sectorul agricol, a achizitionat, recent, doua companii romanesti din acelasi domeniu, respectiv Redoxim din Timisoara si Comfert din Bacau. Cele doua tranzactii cumuleaza o investitie de 54,5 milioane de euro si reprezinta pasul initial pe care grupul irlandez l-a facut in tara noastra.

Medic francez: Nu am intalnit niciodata o situatie precum cea din Romania

Un expert francez in tratamentul arsurilor grave venit in misiune in Romania a declarat, luni seara, dupa ce a vizitat mai multe spitale din Bucuresti in care sunt pacientii raniti in incendiul de la Colectiv, ca nu a intalnit niciodata o astfel de situatie.

Banicioiu: Banca de piele din Romania poate acoperi cererea pentru victimele din Colectiv

In Romania exista o banca de piele de cateva luni, iar rezerva existenta poate acoperi cererea de acum pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Bancile grecesti din Romania au nevoie de 14 mld. euro

Cele mai mari patru banci din Grecia, National Bank of Greece NBG), Piraeus Bank, Eurobank Ergasias si Alpha Bank, toate cu operatiuni si in Romania, au nevoie de capital suplimentar de 14,4 miliarde euro, arata testele de stres derulate de Banca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )