Libnet.ro
UNICEF

16:30

Comisia Europeana continua sa urmareasca indeaproape dezbaterea din Parlamentul Romaniei privind legile justitiei (purtator de cuvant al CE)

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana continua sa urmareasca indeaproape dezbaterea din Parlamentul Romaniei privind legile justitiei (purtator de cuvant al CE)

Comisia Europeana continua sa urmareasca indeaproape dezbaterea din Parlamentul Romaniei privind legile justitiei, a declarat marti pentru HotNews. ro un purtator de cuvant al executivului comunitar. continuă pe Hotnews

Comisia Europena continua sa urmareasca indeaproape dezbaterea din Parlamentul Romaniei privind legile justitiei (purtator de cuvant al CE)

Comisia Europena continua sa urmareasca indeaproape dezbaterea din Parlamentul Romaniei privind legile justitiei, a declarat, marti, pentru HotNews. ro, un purtator de cuvant al executivului comunitar.

Noi reguli pentru platile electronice din magazine si online, adoptate de Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a adoptat noi norme care sa faca platile electronice din magazine si online sa fie mai sigure. Acestea contin prevederi menite sa reduca nivelurile fraudei si sa protejeze confidentialitatea datelor financiare ale utilizatorilor, noteaza Agerpres. Simpla introducere a unei parole sau a datelor de pe cardul de credit nu vor mai fi suficiente, in majoritatea situatiilor, pentru a efectua o plata.

Comisia Europeana a rambursat Romaniei 80 milioane de euro, aferenti POIM

Comisia Europeana a transferat Romaniei aproximativ 80 de milioane de euro, reprezentand rambursarea de fonduri solicitate prin a doua cerere de plata intermediara pentru Programul Operational Infrastructura Mare POIM).

Comisia Europeana a rambursat tarii noastre 80 milioane de euro

Comisia Europeana a transferat tarii noastre aproximativ 80 de milioane de euro, reprezentand rambursarea de fonduri solicitate prin a doua cerere de plata intermediara pentru Programul Operational Infrastructura Mare POIM).

Turcescu, dupa comunicatul publicat de Dragnea si Tariceanu in numele Parlamentului: Pai, mah, nemernicilor, si eu, si alti colegi facem parte din Parlamentul Romaniei

Deputatul PMP Robert Turcescu ii numeste nemernici pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderii PSD si ALDE au publicat un comunicat comun in care afirma ca Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul emis in data de 27 noiembrie 2017 de catre Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justitiei.

Comisia Europeana ar putea finanta sase proiecte ale Transelectrica privind inelul national de 400 kV. Investitia este de circa 1 miliard de lei

Sase obiective de investitii majore, in valoare de circa 1 miliard de lei, derulate de Transelectrica se regasesc pe lista a treia a proiectelor de interes comun PCI) privind infrastructura energetica, adoptata la sfarsitul saptamanii trecute de Comsia Europeana. Acestea pot beneficia de finantare in proportie de 50% sau, in anumite cazuri, de 80%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )