Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comori inestimabile, recuperate din casa unui lider al Statului Islamic

Antena3 Antena3,
Comori inestimabile, recuperate din casa unui lider al Statului Islamic

Peste 400 de artefacte confiscate de fortele speciale americane in cursul unui raid impotriva lui Abu Sayyaf, un lider al gruparii jihadiste Statului Islamic, au fost restituite miercuri Irakului, relateaza. continuă pe Antena3

Da din casa! Michael Douglas si cheia succesului sau in cariera

In urma cu ceva timp, Michael Douglas a facut o declaratie care era cat pe ce sa-l coste mariajul sau cu Catherine Zeta Jones, iar acum starul de 70 de ani da din nou din casa.

Tinerii romani nu ies din casa fara telefonul mobil, dar adopta mai greu noile metode de plata (studiu)

Tinerii romani au o relatie speciala cu telefoanele mobile, se arata intr-un studiu realizat de Starcom MediaVest: 77% dintre ei nu ies din casa fara telefonul mobil, dar par sa adopte mai greu noile metode de plata. 61% dintre tineri au cel putin un card bancar, 42% sunt foarte interesati de site-urile de e-commerce, 12% fac cumparaturi online si circa un sfert dintre ei folosesc internet banking-ul cel putin lunar. E drept, par sa fie rezervati cand vine vorba de folosirea metodelor emergente de plata identificate la nivel global, ca P2P payments, sisteme alternative de plata sau valute alternative, se mai arata in studiul citat.

Familia Iohannis pierde un tablou celebru din Vila Lac 3: Anemone de Stefan Luchian, scos din patrimoniul public al statului

Tablou Anemone de Stefan Luchian, care se afla pana acum expus pe peretii Vilei Lac 3, resedinta prezidentiala din Cartierul Primaverii, a fost scoas din patrimoniul public al statului si din administrarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )