Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tinerii romani nu ies din casa fara telefonul mobil, dar adopta mai greu noile metode de plata (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Tinerii romani nu ies din casa fara telefonul mobil, dar adopta mai greu noile metode de plata (studiu)

Tinerii romani au o relatie speciala cu telefoanele mobile, se arata intr-un studiu realizat de Starcom MediaVest: 77% dintre ei nu ies din casa fara telefonul mobil, dar par sa adopte mai greu noile metode de plata. 61% dintre tineri au cel putin un card bancar, 42% sunt foarte interesati de site-urile de e-commerce, 12% fac cumparaturi online si circa un sfert dintre ei folosesc internet banking-ul cel putin lunar. E drept, par sa fie rezervati cand vine vorba de folosirea metodelor emergente de plata identificate la nivel global, ca P2P payments, sisteme alternative de plata sau valute alternative, se mai arata in studiul citat. continuă pe Hotnews

Telefonul mobil poate spune daca utilizatorul sau sufera de depresie

Telefonul mobil poate spune multe despre starea psihica a posesorului, arata cercetatorii de la Universitatea de Nord-Vest din Statele Unite. Folosind GPS-ul si diversii senzori ai telefonului, cu o precizie de.

Da din casa! Michael Douglas si cheia succesului sau in cariera

In urma cu ceva timp, Michael Douglas a facut o declaratie care era cat pe ce sa-l coste mariajul sau cu Catherine Zeta Jones, iar acum starul de 70 de ani da din nou din casa.

Utile: Ce probleme de sanatate anunta caderea parului?; Barbati, aveti mare grija! Ce se intampla daca tineti telefonul mobil in buzunar; Ce efect neasteptat are berea?

Cum iti dai seama ca ai un vagin normal, fara anomalii? Principalele semne ca e totul in regula acolo jos. Multe dintre femei isi pun. Cum sa porti geanta ca sa nu te doara spatele. Nu doar marimea gentii iti poate afecta spatele, ci si felul in care o porti. Evita durerile.

Faze Tari: A fost arestat imediat. Unde si-a incarcat acest barbat din Londra telefonul mobil; La 74 de ani si-a ucis una din amante in timpul unei partide sadomasochiste; De ras sau de plans? Ce a determinat-o pe aceasta soferita sa intre cu masina intr

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Virusul Politia Romana - Desi a fost denumit Politia Romana, tara noastra nu a fost cea in care virusul. Intr-un oras din Germania a plouat cu bani. Un barbat ascunsese de sotie toate economiil sale, intr-un copac Locuitorii din orasul german Mirow au fost surprinsi saptamana trecuta cand.

Marius Dobre: Victor Ponta isi poate lamuri problemele din justitie fara sa paraseasca Guvernul

Il sustin pe Victor Ponta pentru ca cred ca aceste chestiuni pe care le are in justitie si le poate rezolva fara sa paraseasca responsabilitatea Executivului, a declarat Marius Dobre, membru PSD, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )