Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei propune eliminarea pragului de 30% din Codul Silvic

România Liberă România Liberă,
Consiliul Concurentei propune eliminarea pragului de 30% din Codul Silvic

Consiliul Concurentei a apreciat referitor la proiectul Codului Silvic ca limitarea achizitiei/procesarii de masa lemnoasa la 30% este o bariera pe piata comercializarii si propune eliminarea acestui plafon, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

Presedintia, despre Codul Silvic: Consiliul Concurentei a propus eliminarea pragului de 30%

Presedintia a postat pe site opinia primita, in luna martie, din partea Consiliului Concurentei referitor la proiectul Codului Silvic, in care institutia apreciaza ca limitarea achizitiei/procesarii de masa.

Consiliul Concurentei, raspuns catre Presedintie: Limitarea achizitiei/procesarii de masa lemnoasa la 30% este o bariera pe piata comercializarii. Propunem eliminarea acestui plafon

Consiliul Concurentei precizeaza, intr-o opinie adresata Presedintiei, ca limitarea achizitiei/procesarii de masa lemnoasa la 30% este o bariera pe piata comercializarii si propune eliminarea acestui.

Consiliul Concurentei cere punctul de vedere al Comisiei Europeane cu privire la Codul silvic: Consiliul vrea consultare pe limitarea pragului de 30% pe taierile de lemn

Consiliul Concurentei se consulta cu Comisia Europeana cu privire la Codul silvic, informeaza B1 TV. Reprezentantii Consiliului Concurentei au transmis o solicitare catre executivul european, cerand un punct de.

Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. Consiliul Concurentei a decis sa se consulte cu Comisia Europeana, in contextul in care mentinerea unei limitari la achizitia de masa lemnoasa ar putea reprezenta o incalcare a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie a marfurilor, ce poate avea ca posibila consecinta declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei.

Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europene pe Codul Silvic

Consiliul Concurentei a cerut opinia Comisiei Europene privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie care poate fi achizitionat de o companie, potrivit proiectului legii de modificare a Codului Silvic, informeaza Mediafax.

Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europeane pe proiectul de modificare a codului silvic

ACTUALIZARE 11:13 Consiliul Concurentei a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. * Codul silvic intra din nou astazi in dezbateri la comisiile Camerei Deputatilor.

Consiliul Concurentei: Ne temem ca retailerii se vor intelege intre ei sa pastreze in profituri reducerea TVA

Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei, spune ca se teme ca in aceasta perioada sa nu apara intelegeri intre magazine, lanturi de magazine si intre producatori care sa incerce sa pastreze in profiturile lor reducerea TVA la alimente.

Uniunea Judecatorilor cere CSM eliminarea eventualilor ofiteri acoperiti din magistratura

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa faca verificari si sa ii elimine pe eventualii ofiteri acoperiti din magistratura si, totodata, sa ceara clarificari de la Serviciul Roman de Informatii SRI).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )