Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europene pe Codul Silvic

România Liberă România Liberă,
Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europene pe Codul Silvic

Consiliul Concurentei a cerut opinia Comisiei Europene privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie care poate fi achizitionat de o companie, potrivit proiectului legii de modificare a Codului Silvic, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europeane pe proiectul de modificare a codului silvic

ACTUALIZARE 11:13 Consiliul Concurentei a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. * Codul silvic intra din nou astazi in dezbateri la comisiile Camerei Deputatilor.

Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins reexaminarea Codului silvic

ACTUALIZARE 14:33 Deputatii din comisiile juridica, de agricultura si mediu au respins, azi, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind inregistrate 35 de voturi impotriva cererii si 21 pentru, transmit surse din presa. * Consiliul Concurentei cere opinia Comisiei Europene pe proiectul de modificare a codului silvic.

Consiliul Concurentei cere punctul de vedere al Comisiei Europeane cu privire la Codul silvic: Consiliul vrea consultare pe limitarea pragului de 30% pe taierile de lemn

Consiliul Concurentei se consulta cu Comisia Europeana cu privire la Codul silvic, informeaza B1 TV. Reprezentantii Consiliului Concurentei au transmis o solicitare catre executivul european, cerand un punct de.

Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. Consiliul Concurentei a decis sa se consulte cu Comisia Europeana, in contextul in care mentinerea unei limitari la achizitia de masa lemnoasa ar putea reprezenta o incalcare a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie a marfurilor, ce poate avea ca posibila consecinta declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei.

Chiritoiu: Nu ne opunem masurilor de limitare a taierilor ilegale. Avem obiectii la unele masuri punctuale care risca sa incalce legislatia europeana

Consiliul Concurentei cere parerea Comisiei Europene cu privire la introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de.

Klaus Iohannis si PNL propun modificari controversate la Codul Silvic

Codul Silvic intra marti in dezbatere. in cadrul sedintei comune dintre reprezentantii Comisiei pentru agricultura si cea juridica se vor dezbate noile prevederi pentru modificarea si completarea legii,.

Codul Silvic intra in dezbatere in Parlament

Codul Silvic intra marti in dezbatere. in cadrul sedintei comune dintre reprezentantii Comisiei pentru agricultura si cea juridica se vor dezbate noile prevederi pentru modificarea si completarea legii,.

PNL: Prin Codul Silvic, PSD vrea sa scoata 1,2 milioane de hectare de padure din fondul forestier. Afacerea Schweighofer a intrat in Romania ca o afacere a familiei lui Ponta, in 2003 ministrul Agriculturii era Ilie Sarbu

PNL acuza PSD ca, prin Codul Silvic, ar dori sa scoata 1,2 milioane de hectare de padure din fondul forestier national, a declarat, luni, deputatul PNL Tinel Gheorghe, aratand ca liberalii nu vor vota Codul, daca nu le sunt acceptate amendamentele care se suprapun pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis.

PNL vrea sa scoata din Codul Silvic articolul care interzice unui operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

PNL a depus luni la Camera Deputailor, la comisia de specialitate, o serie de amendamente la Codul Silvic prin care se doreste scoaterea restrictiei potrivit careia un operator economic/grup de operatori economici nu poate achizitiona/procesa mai mult de 30% din volumul dintr-un sortiment industrial de masa lemnoasa din fiecare specie, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Aceasta prevedere a generat foarte multe controverse, fiind unul dintre principalele motive pentru care presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul de lege pentru reexaminare in Parlament. Societatea civila a cerut pastrarea acestui prag si l-au acuzat pe Klaus Iohannis ca a retrimis legea in Parlament pentru scoaterea acestui articol, ceea ce ar avantaja firma Holzindustrie.

Ponta: PSD va vota in Parlament Codul Silvic

PSD va vota in parlament Codul Silvic, pentru ca doreste sa opreasca mafia defrisarilor si a firmelor care au creat monopol pe piata, a declarat Victor Ponta la Targoviste. Ministrul Mediului,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )