Libnet.ro
UNICEF

21:15

CORONAVIRUS |Alte sase unitati de invatamant din Prahova, in scenariul rosu

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alte sase unitati de invatamant din Prahova, in scenariul rosu

Alte sase unitati didactice din judetul Prahova vor trece la scenariul rosu, incepand de luni, 5 octombrie, pentru o perioada de 14 zile dupa ce cadre didactice sau elevi ai respectivelor scoli au fost. continuă pe B1

Creste numarul scolilor din Capitala aflate in scenariul rosu: in alte 10 unitati de invatamant orele se vor face doar online

Creste numarul unitatilor scolare din Capitala care ar urma sa treaca in scenariul rosu. Potrivit news. ro, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta se reuneste joi pentru a aproba.

UPDATE Accident grav in Iasi, intre un TIR, o duba si un microbuz. Doi barbati a murit, iar alte sase persoane ranite au ajuns la spital (VIDEO)

Un accident grav s-a produs la Iasi chiar in acesta dimineata. Impactul a avut loc intre un TIR, o duba si un microbuz de persoane. in urma accidentluiu, din pacate, o persoana a decedat, iar alte sase au.

Fosti comandanti ai unei unitati militare din Craiova isi recunosc vinovatia la DNA, intr-un dosar privind reabilitarea unei cazarmi din Deveselu

Colonelul in rezerva Daniel Croitoru, la data faptei comandant al UM 02517 Craiova, si loctiitorul sau, colonel inginer Vasile Deatcu, au incheiat cu DNA acorduri de recunoastere a vinovatiei intr-un dosar in care sunt acuzati ca si-au incalcat atributiile de serviciu in legatura cu un contract acordat unei firme pentru reabilitarea unei cazarmi din Deveselu, informeaza Agerpres.

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut vineri o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii, potrivit AFP. Pana vineri, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate oficial 9. 412 cazuri noi de coronavirus si 186 de decese cauzate de boala, cel mai mare total de la 23 mai.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )