Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cosmin Contra renunta la FC Petrolul! Este noul antrenor al Getafe UPDATE.

România Liberă România Liberă,
Cosmin Contra renunta la FC Petrolul! Este noul antrenor al Getafe UPDATE.

UPDATE: Getafe a confirmat un acord de principiu semnat cu antrenorul Cosmin Contra, care urmeaza sa fie prezentat oficial marti. Contra va fi primul antrenor roman din prima liga spaniola. Ieri, dupa meciul de la Piatra Neamt, am fost sunat de oficialii de la Getafe pentru a prelua echipa. Am acceptat. Am fost rugat sa nu vorbesc despre acest lucru pana la prezentarea oficiala, a declarat Contra, conform Dolce Sport. Luni, Getafe, l-a demis pe actualul antrenor Luis Garcia. --- Cosmin . continuă pe România Liberă

Cosmin Contra renunta la FC Petrolul! Va prelua clubul spaniol Getafe UPDATE.

UPDATE: Cosmin Contra confirma plecarea sa la Getafe. El va fi primul antrenor roman din prima liga spaniola. Ieri, dupa meciul de la Piatra Neamt, am fost sunat de oficialii de la Getafe pentru a prelua echipa. Am acceptat. Am fost rugat sa nu vorbesc despre acest lucru pana la prezentarea oficiala, a declarat Contra, conform Dolce Sport. --- Cosmin Contra nu este singurul antrenor de pe lista lui Getafe. Pana astazi era data ca sigura venirea la conducerea echipei spaniole a .

Cosmin Contra renunta la FC Petrolul! Va prelua clubul spaniol Getafe.

Cosmin Contra si-a reziliat contractul cu FC Petrolul, el urmand sa fie primul antrenor roman din prima liga spaniola. Contra va semna un contract cu Getafe, echipa la care a evoluat ca jucator spre finalul carierei sale. Multumesc conducerii clubului pentru faptul ca m-a inteles si am incredere ca si suporterii vor face acelasi lucru. Petrolul va ramane mereu in sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare si voi incerca toata viata sa-l ajut, la fel ca si pe toti .

Cosmin Contra renunta la FC Petrolul! Ar putea prelua clubul spaniol Getafe UPDATE.

UPDATE: Cosmin Contra nu este singurul antrenor de pe lista lui Getafe. Pana astazi era data ca sigura venirea la conducerea echipei spaniole a argentinianului Juan eduardo Esnaider. Getafe urmeaza sa numeasca un nou antrenor in urmatoarele 24 de ore, evolutia clubului din ultima perioada fiind una foarte slaba. Ciprian Marica, jucator la Getafe, a fost surprins de anunt, declarand ca la echipa era asteptat Esnaider, insa ca ar fi mai bine daca ar veni Contra. --- Cosmin Contra si-a .

Cosmin Contra a plecat de la Petrolul - Antrenorul va fi prezentat la Getafe

Cosmin Contra 38 de ani) si-a reziliat intelegerea cu Petrolul Ploiesti, informatia fiind confirmata de site-ul oficial al gruparii din Liga 1 la fotbal. Incepand de astazi, contractul dintre FC Petrolul Ploiesti si antrenorul Cosmin Contra s-a incheiat. Clubul nostru a luat act de dorinta tehnicianului Contra de a renunta la functie, in favoarea unei cariere in Spania, se precizeaza pe site-ul oficial al Petrolului Ploiesti. UPDATE Contra a semnat o intelegere cu Getafe, valabila pana la finalul sezonului 2016-2017 .

Cosmin Contra a plecat de la Petrolul - Antrenorul, tot mai aproape sa semneze cu Getafe

Cosmin Contra 38 de ani) si-a reziliat intelegerea cu Petrolul Ploiesti, informatia fiind confirmata de site-ul oficial al gruparii din Liga 1 la fotbal. Incepand de astazi, contractul dintre FC Petrolul Ploiesti si antrenorul Cosmin Contra s-a incheiat. Clubul nostru a luat act de dorinta tehnicianului Contra de a renunta la functie, in favoarea unei cariere in Spania, se precizeaza pe site-ul oficial al Petrolului Ploiesti.

Cosmin Contra: Sper sa pot salva Getafe de la retrogradare. Sfat pentru Mutu!.

Cosmin Contra, numit noul antrenor al clubului spaniol Getafe, declara ca isi doreste sa poata salva echipa de la retrogradare, avand in vedere concurenta puternica din Primera Division. El are si un sfat pentru Adrian Mutu, caruia ii recomanda sa continuie ca antrenor la Ploiesti, potrivit Mediafax. La Petrolul am avut parte de un grup extraordinar si nu as fi reusit fara niciunul din familia Petrolului si aici ma refer si la suporteri. Ei trebuie sa fie mandri ca au reusit sa duca un .

Cosmin Contra, la Getafe! Antrenorul si-a reziliat contractul cu Petrolul si merge in Spania la echipa lui Marica

Antrenorul Cosmin Contra va fi primul tehnician roman care va pregati o echipa din prima divizie spaniola. Gurita se intoarce la Getafe, echipa la care a jucat 5 sezoane.

Petrolul i-a gasit inlocuitor lui Cosmin Contra - Razvan Lucescu va prelua echipa din Ploiesti

Petrolul a stat doar cateva ore fara antrenor principal dupa despartirea de Cosmin Contra), echipa din Liga 1 ajungand la o intelegere cu Razvan Lucescu. Fostul selectioner al Romaniei va semna un angajament valabil un an si jumatate.

Cosmin Contra paraseste banca tehnica a celor de la Petrolul Ploiesti, urmand sa preia conducerea Getafe

Tehnicianul roman Cosmin Conta a demisionat, luni, din functia pe care o detinea la echipa detinatoare a CupeiRomaniei, Petrolul Ploiesti, urmand sa preia banca tehnica a celor de la Getafe.

Cosmin Contra a plecat de la Petrolul. Gurita merge la Getafe

Incepand de luni, contractul dintre FC Petrolul Ploiesti si Cosmin Contra s-a incheiat. Antrenorul lupilor galbeni va merge in Spania, la Getafe.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )