Libnet.ro
UNICEF

18:30

Costuri mai mici intre operatorii mobili de la 1 mai 2018. Cu cat se reduc acestea

Adevărul Adevărul,
Costuri mai mici intre operatorii mobili de la 1 mai 2018. Cu cat se reduc acestea

ANCOM a dezbatut si agreat impreuna cu industria de comunicatii electronice reducerea cu 12,5% a tarifelor de terminare a apelurilor la puncte mobile, de la 0,96 eurocenti/minut la 0,84 eurocenti/minut, incepand cu data de 1 mai 2018. continuă pe Adevărul

ANCOM, anunt MAJOR privind TARIFELE intre operatorii de telefonie mobila. Cand va intra in vigoare masura

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) anunta o schimbare de proportie in industria de comunicatii electronice. ANCOM a dezbatut si agreat impreuna cu operatorii.

ANCOM: Tarife mai mici la telefonie mobila, de la 1 mai 2018

Tarifele de terminare a apelurilor la puncte mobile vor scadea, incepand cu data de 1 mai 2018, cu 1.

Paste 2018. Cat costa carnea de miel in acest an

Crescatorii de animale au scos deja la vanzare miei si carne de miel pentru Paste. Preturile variaza in functie de zona, de la 20 la 25 de lei kilogamul de carne de miel. Mieii au, in general, intre 8 si.

PRIMA CASA 2018. Cat costa o locuinta in Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov sau Timisoara

PRIMA CASA 2018 Pretul mediu solicitat pentru apartamentele noi si vechi scoase la vanzare la nivel national, in luna februarie, s-a majorat pana la o valoare de 1. 197 de euro pe metrul patrat util, fiind cu.

Kim Jong-Un isi doreste legaturi mai stranse intre Nord si Sud/ Cele doua Corei au ajuns la un acord satisfacator in ceea ce priveste organizarea unui summit intercoreean

Liderul nord-coreean a declarat ca doreste sa avanseze in relatia cu Coreea de Sud, potrivit presei de stat, citata deBBC. Kim Jong-Un a ajuns la un acord satisfacator cu delegatia de inalt nivel din Coreea de Sud in ceea ce priveste organizarea unui summit intercoreean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )