Libnet.ro
UNICEF

13:46

Crestere spectaculoasa a economiei in primul trimestru din acest an

Antena3 Antena3,
Crestere spectaculoasa a economiei in primul trimestru din acest an

Produsul intern brut PIB) a crescut cu 4,3% in serie bruta in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce in serie ajustata avansul a fost. continuă pe Antena3

Vanzarile OMV Petrom au scazut cu 17% in primul trimestru din 2016

OMV Petrom a inregistrat in primul trimestru din 2016 vanzari mai mici cu 17%, la 3,5 miliarde de lei. Compania explica aceasta evolutie prin scaderea veniturilor din vanzarea de produse petroliere, ca urmare a pretului mic al petrolului, si prin.

Conpet a inregistrat un profit mai mare cu 4% in primul trimestru

Conpet a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit de 18,44 milioane de lei, in crestere cu 4% fata de acelasi interval al anului trecut, potrivit datelor financiare ale companiei, remise BVB.

Lucrarile de constructii au crescut cu 1,1% in primul trimestru din 2016

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primul trimestru al acestui an, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,1%, respectiv cu 2%, fata de perioada similara a anului 2015, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul Institutului National de Statistica.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2016

Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an cea mai mare crestere economica in ritm anual din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit unei estimari preliminare a.

Profit net de peste 7 milioane lei si o cifra de afaceri in crestere cu 31% pentru Teraplast

Cifra de afaceri consolidata a Grupului Teraplast, procesator de PVC si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, a inregistrat o crestere de 31,17% in primul trimestru din 2016, pana la valoarea de 86,90 milioane lei.

UniCredit Bank a obtinut un profit net consolidat de 108,7 milioane de lei

UniCredit Bank a realizat, in primul trimestru din 2016, un profit net consolidat inainte de interesul minoritar de 108,7 milioane de lei 24,3 milioane de euro), in crestere cu 106% fata de perioada similara a anului anterior, potrivit unui comunicat de presa.

Profit operational de 4,32 milioane de euro, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim a inregistrat un profit brut de 1,3 milioane euro, in primul trimestru din acest an, si o cifra de afaceri de 37,8 milioane de euro, potrivit unui comunicat al consortiului de administratori judiciari.

Vanzarile de terenuri cu destinatie comerciala s-au dublat in primul trimestru din 2016

Vanzarile de terenuri comerciale au crescut la 35 de milioane de euro in primul trimestru din acest an, dublu fata de aceeasi perioada din 2015, noteaza News. ro.

Economia a crescut cu 4,3% in primul trimestru

Fata de acelasi trimestru din anul 2015, Produsul intern brut a inregistrat in primul trimestru din 2016 o crestere cu 4,3% pe seria bruta si cu 4,2% pe seria ajustata sezonier, au transmis vineri oficialii INS. In trimestrul I 2016, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6% pe seria ajustata sezonier.

OTP Bank a inregistrat in Romania un profit in crestere cu peste 50% in primul trimestru, la 1,97 milioane euro

OTP Bank a inregistrat in Romania un profit net in crestere cu 53% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 616 milioane de forinti 1,97 milioane euro ), sustinut de avansul cu 27% al veniturilor si scaderea cheltuielilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )