Libnet.ro
UNICEF

23:16

Profit operational de 4,32 milioane de euro, pentru Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit operational de 4,32 milioane de euro, pentru Oltchim

Combinatul chimic Oltchim a inregistrat un profit brut de 1,3 milioane euro, in primul trimestru din acest an, si o cifra de afaceri de 37,8 milioane de euro, potrivit unui comunicat al consortiului de administratori judiciari. continuă pe Ziarul Bursa

Supermarketuri germane, amendate cu 90 milioane euro pentru fixarea pretului berii

Mai multe lanturi de supermarketuri din Germania au fost amendate cu 90,5 milioane de euro, pentru ca s-au inteles intre ele sa fixeze pretul berii si al altor produse, a anuntat ieri Autoritatea de reglementare a concurentei din Germania, informeaza DPA.

Oltchim a realizat un profit brut de 1,3 milioane euro

Combinatul Oltchim a inregistrat in trimestrul I 2016, pe total activitate, un profit brut de 1,3 milioane euro si un indicator EBITDA pozitiv de 4,3 milioane euro, potrivit unuin comunicat de presa remis redactiei.

Oltchim a realizat un profit brut de 1,3 milioane euro

Combinatul Oltchim a inregistrat in trimestrul I 2016, pe total activitate, un profit brut de 1,3 milioane euro si un indicator EBITDA pozitiv de 4,3 milioane euro, potrivit unuin comunicat de presa remis redactiei.

Urgent Cargus investeste 2 milioane de euro pentru imbunatatirea serviciilor

Compania de curierat Urgent Cargus investeste anul acesta doua milioane de euro in tehnologie de ultima generatie, cu scopul de a imbunatati serviciile sale si procesul de livrare a expedierilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Consiliul Judetean Valcea a atras circa 80 milioane lei pentru modernizarea drumurilor

Bugetul total de investitii al Consiliului Judetean Valcea pentru anul 2016 este de circa 44,5 milioane de lei, dintre care 1,8 milioane lei sunt alocate investitiilor noi, 6,2 milioane lei pentru proiecte in derulare, iar alte 36,4 milioane de lei sunt destinate altor cheltuieli, dupa cum ne-au transmis oficialii CJ Valcea.

Perchezitii in Bucuresti si patru judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala. Prejudiciul creat depaseste 7 milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si in patru judete din tara intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul creat a fost estimat la peste 7 milioane de lei.

Scaderile au revenit la BVB, pe fondul unui rulaj de doar 5,6 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare mai mic decat marti, de 25,2 milioane de lei 5,61 milioane de euro).

Andrei Galut cere despagubiri de doua milioane de euro pentru prejudiciul suferit in urma incendiului din Colectiv: Solistul trupei Goodbye to Gravity s-a constituit parte civila in dosarul in care Piedone este acuzat de abuz in serviciu

Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, s-a constituit parte civila in dosarul in care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone este acuzat de abuz in serviciu.

Renault investeste peste 600 milioane euro in Spania

Renault SA va investi peste 600 de milioane de euro 684,18 milioane de dolari) in noul sau proiect din Spania, care include constructia unui nou model si a unui nou motor la fabrica sa din Valladolid, in nordul tarii, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Primaria Alexandria are buget de 44 milioane lei pentru investitii

Primaria Alexandria are circa 44 de milioane de lei pentru investitiile din 2016, bugetul fiind alcatuit din lucrari in derulare 27,2 milioane lei) si investitii noi pentru care au fost alocate 16,8 milioane de lei, ne-au declarat reprezentantii primariei. Investitiile noi aflate in faza de atribuire contracte de executie, finantate din bugetul local, pe care municipiul Alexandria isi propune sa le realizeze in anul 2016 sunt, printre altele, reabilitarea si modernizarea cartierului zona strand Vedea, amenajarea cartierului in zona blocurilor F-uri si I-uri in municipiul Alexandria, reabilitarea trotuarelor si a intrarilor in curti pe strazile Tudor Vladimirescu, 1 Decembrie, 1907, Fratii Golesti, precum si amenajarea de terenurile sintetice la Scolile gimnaziale Al. Colfescu si numarul 7, dar si la Colegiile Nationale Al. Ghica si Al. Cuza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )