Libnet.ro
UNICEF

15:45

Crin Antonescu: Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL (VIDEO)

LiderulPNL, CrinAntonescu, a declarat, luni seara, ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este o amintire rusinoasa pentru partidul sau. Din punctul de vedere al partidului, ceea ce era impo. continuă pe B1

Antonescu: Tariceanu este o amintire rusinoasa

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a declarat, asta seara, ca votul alegerii presedintelui Camerei de Senat a aratat seriozitatea partidului, prin faptul ca liberalii nu l-au votat pe Calin Popescu Tariceanu, el fiind o amintire rusinoasa a PNL.

Sorin Rosca Stanescu: Miscarea lui Ponta cu Tariceanu este una inteligenta. PNL primeste o lovitura de imagine

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a declarat luni ca miscarea lui Victor Ponta de a-l sustine pe Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului este una inteligenta, lovind doi iepuri dintr-o lovitura. Miscarea pe.

Tariceanu i-a luat locul lui Antonescu la Senat. Presedintele PNL: Domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa

Dupa ce, luni, senatorul independent Calin Popescu-Tariceanu a fost votat ca presedinte al Senatului, Crin Antonescu a declarat ca domnul Tariceanu este o amintire rusinoasa a PNL. Eu cred ca PNL.

Antonescu: Atitudinea lui Tariceanu este cea mai rusinoasa a unui fost presedinte al PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca fostul lider al partidului Calin Popescu Tariceanu da dovada de cea mai rusinoasa atitudine a unui fost presedinte al PNL, prin acceptarea sustinerii PSD pentru sefia Senatului. Antonescu a fost intrebat cum vede anuntul lui Tariceanu si al liderilor PSD de a-l sustine pentru a fi presedinte al Senatului. Daca este alegerea, nu comentez alegerea altor grupuri. Eu sunt interesat de pozitia PNL, merg acum la sedinta de grup, foarte .

VIDEO Zgonea, atac dur la Crin Antonescu: Om instabil, nu poate fi presedinte. Sefia Senatului sa revina unui senator USL

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat, vineri, pe Facebook, un film de circa un minut in care declara ca liderul PNL Crin Antonescu este un om instabil, care se lasa prada gesturilor impulsive si emotionale si care nu poate aspira, in consecinta, la functia suprema in stat.

Parlamentarii decid cine ii va lua locul lui Crin Antonescu la sefia Senatului

Parlamentarii decid astazi cine ii va lua locul lui Crin Antonescu la sefia Senatului. Numele vehiculat pana acum este cel al lui Calin Popescu-Tariceanu. Senatorii PSD, PC, UNPR si UDMR sunt acum in sedinta.

Crin Antonescu: PNL va analiza Programul de Guvernare. Decidem daca initiem motiune de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Constanta, ca nu a citit deocamdata Programul de Guvernare adoptat astazi de Executiv, dar a precizat ca acesta va fi analizat, iar pe baza sa liberalii vor hotari daca initiaza o motiune de cenzura.

Antonescu: Europarlamentarele, examen major pentru PNL.

Crin Antonescu a precizat, vineri, ca alegerile europarlamentare reprezinta un examen major pentru PNL. Avem o situatie constitutionala neclara, avem si un nou program de guvernare. Sunt pentru PNL un examen major alegerile europarlamentare. Conteaza ce oameni trimitem sa ne reprezinte in PE, a declarat Crin Antonescu. Citeste si: ICCJ a respins contestatia PNL: Alianta PSD-UNPR-PC poate candida la europarlamentare PNL nu are probleme speciale in a se adapta la situatia sa actuala de .

Crin Antonescu, la Constanta: Alegerile europarlamentare, un examen major pentru PNL (VIDEO)

Presedintele PNL, CrinAntonescu, a afirmat, vineri, la Constanta, ca alegerile europarlamentare reprezinta un examen major pentru partidul sau. in aceste intalniri la care am participat, la Bacau,.

Tariceanu, despre reprosurile lui Crin Antonescu: Nu a avut niciun fel de jena cand a fost promovat si sustinut de PSD

CalinPopescu Tariceanu a declarat, luni, ca raspuns la reprosurile aduse de CrinAntonescu, ca nici fostul presedinte al Senatului nu a avut niciun fel de jena cand a fost sustinut de PSD. Nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )